Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Slaapkamer

Inspiratie: Boheemse slaapkamer op drie manieren

geschreven door Julia
Inspiratie: Boheemse slaapkamer op drie manieren

Ben jij gek op de Boheemse woonstijl en wil je deze toepassen in je slaapkamer? Dit kun je op allerlei manieren doen. Met veel of weinig prints, opvallende kleuren of juist zwart-wit. Om je een handje te helpen heb ik drie foto's van slaapkamers op een rij gezet waarin de Boheemse woonstijl op verschillende manieren is toegepast in de slaapkamer. Laat je inspireren!

Zwart-wit

Wanneer je aan Boheems denkt, denk je al snel aan veel kleur en vrolijke prints. Dit hoeft echter niet per se. Als jij meer houdt van een kalm interieur, kun je ook alleen voor zwart en wit gaan. Zolang de accessoires maar een Boheemse uitstraling hebben. Voor wat meer warmte kun je hier eventueel nog rotan accessoires aan toevoegen, zoals bijvoorbeeld een rotan hanglamp of een mand. Ook gouden accessoires zijn een mooie toevoeging aan het zwart en wit. Heb je nog een gouden schaal liggen? Deze is perfect voor jouw Boheemse slaapkamer!

boheemse slaapkamer Bron: lifebyiv

Pasteltinten

Ben jij gek op pasteltinten en de Boheemse woonstijl? Dit is een prachtige combinatie. Voeg rotan accessoires en planten toe voor die echte boho-vibe. Wat je tegenwoordig ook veel in Boheemse interieurs ziet zijn ronde, jute vloerkleden. Deze worden dan aan het voeteneind van het bed gelegd aan de linker- of rechterkant zoals bij het interieur hieronder te zien is. Dit geeft het geheel net wat meer 'body'.

boheemse slaapkamer Bron: styledbymarit

Knalkleuren

Mag jouw interieur lekker knallen? Met de Boheemse woonstijl kun je je helemaal uitleven met kleuren en prints. Je hebt niet eens veel items in felle kleuren nodig, een vloerkleed doet al heel veel voor je interieur zoals je hieronder op de foto ziet. Als je dit nog niet kleurrijk genoeg vindt, kun je er ook nog kussens en een plaid aan toevoegen in een leuk kleurtje. Ben je bang dat het met al die kleuren wat teveel van het goede wordt? Maak dan eerst een kleurenpalet. Hoe je dat doet lees je in deze blog.

boheemse slaapkamer Bron: marieclaire.fr

Zie ook:
-Binnenkijken in het bohemien interieur van Life by Iv
-9x de mooiste hoofdborden voor bij je bed
-Shop the look: prachtige groen-gele slaapkamer

 
 
Binnenkijken

Shop de look: lichte woonkamer met donkere accessoires

geschreven door charlottekras
Shop de look: lichte woonkamer met donkere accessoires

Veel mensen weten niet welke accessoires zij aan hun interieur willen toevoegen. Ze weten al helemaal niet welke kleur deze accessoires dan moeten hebben. Sommige accessoires zijn echte eyecatchers en maken jouw interieur helemaal af. Wij hebben het ultieme voorbeeld gevonden van Interieur_huisje...

meer...