Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Inspiratie: geef jouw vakantieherinnering een mooi plekje in huis

Inspiratie: geef jouw vakantieherinnering een mooi plekje in huis

Een Griekse god(in), een typisch schaaltje of een mooi handgemaakt kleed. Een souvenir kan en mag van alles zijn! Het staat symbool voor de mooie vakantieherinnering(en). Zo denk je altijd bij het zien van het souvenir weer eventjes terug aan de leuke en fijne momenten van die vakantie.

Eenmaal thuis matcht het misschien toch niet helemaal met de stijl van jouw interieur en beland het al snel in dat zogenaamde 'vergeethoekje'. Omdat we toch weer hebben mogen genieten in het buitenland dit jaar, verdienen onze souvenirs het beste van het beste. Geef daarom jouw vakantieherinnering een mooi plekje in huis!

souvenirsBron: bijdebrouwers via HomeDeco Binnenkijken

Samen staan ze sterker

Het ligt er natuurlijk aan of je een klein schaaltje uit Portugal hebt meegenomen of een handgemaakt kleed uit Marrakech. De kleinere souvenirs komen vaak het beste tot hun recht als ze met andere kleine souvenirs worden gestyled. Hiermee voorkom je dat het souvenir wegvalt in de ruimte. En, zo heb je een ook nog een goede reden om er niet slechts eentje te kopen ;-).

accessoires en kunstBron: carries_casa via HomeDeco Binnenkijken

Kleine moeite, groots effect

De sfeer van de vakantie mag er natuurlijk zeker in blijven! Als je een mooie vakkenkast of vitrinekast hebt staan, is dat perfect voor jouw vakantieherinnering. Op deze manier brengt je het vakantiesfeertje subtiel in huis en kun je makkelijk schuiven, én natuurlijk aanvullen met de volgende souvenirs.

vitrinekast met accessoiresBron: jeannettevanluyck via HomeDeco Binnenkijken

Aan tafel

Alsof je weer bij dat ene lekkere restaurantje zit: style jouw vakantieherinnering met een mooie schaal, dienblad of stoere plank en zet 'm op tafel. Zo komt het souvenir goed uit en matcht het mooi met jouw interieur.

eettafel met accessoiresBron: interiorbydennis via HomeDeco Binnenkijken

Op je nachtkastje

Met jouw vakantieherinnering op je nachtkastje, val jij elke nacht met een glimlach in slaap. Je maakt je nachtkastje persoonlijker en unieker met een souvenir. De slaapkamer moet jóuw plekje zijn, en hiermee geef je 'm net die avontuurlijke en persoonlijke touch.

slaapkamer met souvenirsBron: stylingbymanon via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- Waan je in Portugal met deze stijlvolle items
- Stylingtip: zet je posters op een wandplank
- Dit is het interieur van een wereldreiziger

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...