Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Koken & Tafelen

Inspiratie: stoere eetkamer met grijsgroene muren

geschreven door Mara
Inspiratie: stoere eetkamer met grijsgroene muren

Soms kom je een interieurfoto tegen waar je spontaan verliefd op wordt. Zo werden wij dat op deze foto van een prachtige eetkamer! We laten 'm in deze blog graag aan jullie zien, inclusief een selectie van de woonitems die op deze foto te zien zijn.

Natuurlijke materialen
De ruimte heeft een landelijke look, met hoog schuin plafond en houten balken. De balken zijn niet geverfd, waardoor het authentieke accent mooi naar voren komt. De muren zijn grijsgroen geverfd, voor een trendy look. Qua meubels is er gekozen voor veel natuurlijke materialen; een houten eettafel, glazen lamp en lederen stoelen met metalen onderstel. Het kleurenpalet bestaat uit groen- en grijstinten. De houten balken en de houten eettafel geven warmte aan het kleurenpalet.

Origineel detail
Hebben jullie al gezien hoe het vloerkleed is neergelegd? Deze ligt namelijk maar voor de helft onder de eettafel, super origineel dus! Het maakt de ruimte net iets interessanter en het voorkomt dat het te veel gestyled oogt. Lekker nonchalant!

Shop the look
Groot pluspunt: veel van de woonitems die op deze foto te zien zijn, kun je shoppen bij ons op HomeDeco. Handig! Scroll snel naar beneden om deze toffe look ook in jouw huis te halen.

Stoere eetkamer met groene muren

Foto: Dutch Home Label

Zie ook:
- Dit blauw-witte interieur zit vol contrasten
- 30x de leukste cadeautjes voor de interieurliefhebber
- 3 vloerkledentrends die we in 2019 gaan zien

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...