Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

Inspiratie: tropisch behang in het toilet

geschreven door Julia
Inspiratie: tropisch behang in het toilet

Meestal brengen we behang aan in de slaapkamer of woonkamer, maar wist je dat behang ook heel leuk is in het toilet? Met behang kan je op een eenvoudige manier je saaie toilet een andere uitstraling geven. Het fijne is dat je voor het kleinste kamertje maar weinig behang nodig hebt, waardoor je geen groot budget nodig hebt en waardoor de behang-klus snel geklaard is. Ben je enthousiast geworden? Hieronder laat ik een aantal voorbeelden zien van tropisch behang in het toilet.

toilet met behangBron: studioa3

De muur kiezen

De eerste stap is om te bepalen waar je het behang gaat aanbrengen. Je hebt hierbij veel opties. Je kunt bijvoorbeeld de hele muur behangen, maar ook de onderste helft van de muur betegelen, en de bovenste helft behangen. Ook moet je beslissen of je één of meerdere muren gaat behangen, en welke muur. Bij druk behang kan het verstandig zijn om slechts één muur te doen. Dit kan bijvoorbeeld de muur achter het toilet zijn. Als je voor twee muren kiest, kun je de achterste wand en een zijwand doen, of beide zijwanden. Bij deze laatste optie lijkt je toilet wel gelijk een stuk smaller. Denk van te voren goed na over deze keuzes.

toilet met behangBron: cotemaison

Het behang kiezen

Nadat je hebt bepaald waar het behang moet komen, mag je het behang gaan uitzoeken! Het kiezen van het juiste behang kan nog best een klus zijn. In zo'n kleine ruimte als het toilet, komt het behang al snel op je af. Gelukkig is er veel keuze. Je kunt bijvoorbeeld kiezen tussen kleine en grote prints. Bij kleine ruimtes, hebben kleine prints een mooie subtiele uitstraling. Ga je liever voor een grote print? Deze kan je toilet wat intiemer maken.

toilet met behangBron: alexispaoli

De styling

Tot slot kun je ervoor kiezen om nog wat te doen aan de styling van het toilet. Dit maakt het echt af. Vergeet ook niet de details, want deze vallen extra op vanwege het kleine oppervlak. Denk bijvoorbeeld aan een gouden of zwarte toiletrolhouder, een mooie toiletmat, een lamp, een spiegel en plantjes.

toilet met behangBron: elledecoration

Zie ook:
-Het leukste behang voor in de kinderkamer
-Trend: slechts een deel van de muur behangen
-Zo koop je nooit meer teveel of te weinig behang

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...