Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Tuin

Inspiratie: tuinen in industriële stijl

geschreven door Demi
Inspiratie: tuinen in industriële stijl

Dagelijks spotten we via onze Binnenkijkers de mooiste interieurs. Niet alleen mooie interieurs vind je daar elke dag, maar ook hele mooie tuinen! Dit keer heb ik de tuinen in industriële stijl bij elkaar gezocht, om met jou te delen.

Deze zomer zien we veel tuinen die het woonkamer-gevoel proberen te creëren door het gebruik van vloerkleden en meubels die eruit zien alsof ze alleen geschikt zijn voor binnen. Hierdoor kunnen we de stijl die we binnen zo leuk vinden ook doortrekken naar buiten. We spotten vooral veel industriële tuinen, waarbij veel gebruik wordt gemaakt van zwart. Vooral schuttingen of balken worden zwart geverfd, gecombineerd met de juiste accessoires en je look is compleet!

tuin industrieel stijl
Bron: evenzoanders

tuin industrieel stijl
Bron: wendy_studiozinnig

Ben jij nou ook fan van de industriele look in de tuin? Kies dan bijvoorbeeld net als hier voor stoere materialen en grote statements in de tuin. Deze bloembak van ijzer lijkt op het eerste gezicht heel grof, maar door er schattige bloemetjes in te zetten creëer je toch een gezellige sfeer. We like it!

tuin industrieel stijl
Bron: wendy_studiozinnig

tuin industrieel stijl
Bron: jet

tuin industrieel stijl
Bron: Edith26

 
 
Badkamer

10x de mooiste walk-in douches

10x de mooiste walk-in douches

We dromen allemaal wel eens van een luxe badkamer waarin je niks te kort komt, maar van deze walk-in douches durf je bijna niet te dromen! Ruimte zul je in ieder geval nooit te kort hebben en met de juiste accessoires maak je de badkamer helemaal compleet, enjoy! Bron: Homes...

meer...