Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Binnenkijken

Instagram Favourite: Het huis van Jet

geschreven door Mara
Instagram Favourite: Het huis van Jet

Een Instagramaccount om te blijven volgen: die van __Jet (dat zijn 6 lage streepjes! ;) Op haar Instagram plaatst Jet de ene na de andere mooie foto van haar interieur. Hoogste tijd om haar een aantal vragen te stellen!

Op welke plek in het huis ben je het meest trots?
Ik ben het meest trots op onze woonkamer. Het is geen grote ruimte, maar ik blijf mij erover verbazen hoe we het iedere keer weer kunnen veranderen. We schuiven regelmatig met meubels en het heeft veel verschillende ruimtes waar we iedere keer weer een andere touch aan kunnen geven.

Wat is je favoriete woonwinkel en -merk?
Ik vind Loods 5 in Zaandam een ontzettend leuke winkel! Ook Home Stock in Haarlem is een favoriet. Qua merken vind ik HK Living heel erg leuk, evenals Storebror en Madam Stoltz.

Huis van Jet

Wat vind jij onmisbaar in een interieur?
Kussens en plaids zijn onmisbaar in ons huis. Het is niet alleen comfortabel, maar het geeft ook een warme uitstraling aan je interieur! Daarnaast heb ik ook een zwak voor bijzettafeltjes en krukjes...

Welk item is je het meest dierbaar?
(Oude) familiefoto's zijn heel dierbaar bij ons thuis. Verder hecht ik mij niet echt aan accessoires, ik ben erg veranderlijk! ;)

Wat is jouw ultieme stijltip?
Laat je veel inspireren door woontijdschriften, -websites en social media! Blijf echter wel altijd bij je eigen gevoel en smaak. Probeer een sfeer in je huis te creëren waar je je echt prettig voelt; dat je interieur als het ware een soort deken is dat je om je heen slaat, iedere keer als je thuiskomt.


Bekijk het prachtige interieur van Jet:

Huis van Jet

Huis van Jet

Huis van Jet

Huis van Jet

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...