Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Binnenkijken

Instagram Favourite: Het huis van Sevencouches

geschreven door Mara
Instagram Favourite: Het huis van Sevencouches

Mardou plaatst onder de naam Sevencouches regelmatig prachtige foto's op haar Instagram én in onze Binnenkijker App. Wij stelden Mardou vijf vragen over haar interieur!



Op welke plek in het huis ben je het meest trots?
Moeilijke vraag, want eigenlijk ben ik op alle kamers trots. Sommige ruimtes laten zich niet zo makkelijk stijlen – daar is onze slaapkamer een goed voorbeeld van. In de twee jaar dat we in dit huis wonen is daar zo veel veranderd… Als ik toch moet kiezen is het de woonkamer. Een hele fijne, lichte ruimte waar bij ons thuis de meeste tijd wordt doorgebracht. We werken, koken en relaxen in de woonkamer, maar ontvangen daar natuurlijk ook visite en andere gasten. De woonkamer is het meest onderhevig aan verandering, vrijwel elke dag gebeurt er wel iets. Die levendigheid houdt ’t geheel spannend.



Wat is je favoriete woonwinkel en -merk?
Ik ben gek op Scandinavische invloeden en de designers uit het noorden staan dan ook hoog op mijn favorietenlijstje. Het Deense merk Hay bijvoorbeeld, maar House Doctor zie je ook veel terug in mijn interieur. Ik ben dol op de kringloop, daar kom ik bijna elke week wel een keer. Favoriete woonwinkels zijn Homestock, de Vintage Fabriek en Loods 5.



Huis van Sevencouches

Wat vind jij onmisbaar in een interieur?
Een mooi vloerkleed is absoluut een investering waard – maar gelijk ook een van de moeilijkste items om aan te schaffen. Het is best lastig om een kleed te vinden dat qua maat en kleur perfect in je interieur past. Iedereen kan kleed kopen, maar een goed vloerkleed blend met de rest van de ruimte en voegt echt iets toe aan je interieur. Ik heb twee grote vloerkleden – de bekende House Doctor Block en een prachtig vintage Perzisch tapijt zodat ik kan afwisselen. Daarnaast heb ik een aantal kleine vloerkleden die in verschillende ruimtes gebruikt kunnen worden. De slaapkamer, keuken en hal bijvoorbeeld. Als je net zoals ik gauw op spullen bent uitgekeken of het leuk vindt om te wisselen, zorg dan dat je het kleed in meerdere ruimtes kunt gebruiken.



Welk item is je het meest dierbaar?
Mijn oude apothekerskast, afkomstig uit Oost-Europa. Hij verkeert in prachtige vintage staat en past heel goed in ons interieur. Een dergelijk exemplaar stond al heel wat maanden op mijn wensenlijstje, maar ik had het perfecte exemplaar nog niet gevonden. Mijn man en ik kochten ‘m als huwelijkscadeau. We zijn afgelopen zomer getrouwd, dus hij staat er nog niet zo lang, maar de kast heeft nu al een bijzondere waarde.



Wat is jouw ultieme stijltip?
Probeer en toon lef! In mijn huis is de basis vrij rustig: witte wanden en een houten vloer. Dat geeft mij enorm veel vrijheid als het op styling aankomt waardoor ik haast ongelimiteerd aan de slag kan. Mijn ideeën voer ik vaak direct uit. Ik ben heel impulsief, als ik op mijn vrije dag bedenk dat ik mijn muur groen wil hebben, dan is die dat aan het einde van de dag ook. En bevalt het niet? Dan heb ik altijd nog een grote pot latex op zolder staan ;-) Ook belangrijk: volg niet klakkeloos alle trends, maar laat je inspireren. Veel leuker!




Bekijk hieronder het interieur van Mardou:

Huis van Sevencouches

Huis van Sevencouches

Huis van Sevencouches

Huis van Sevencouches

Huis van Sevencouches

Huis van Sevencouches

Heb jij de HomeDeco Binnenkijken App al?
Laat je inspireren door foto’s van echte interieurs. Kijk binnen bij anderen of maak makkelijk en snel je eigen Binnenkijker!
 
Download voor iPhone


Meer interieurfoto's van Mardou zien? Bekijk haar Binnenkijker op de website of in de HomeDeco Binnenkijken App! Je kunt de app downloaden in de Apple Appstore. Mardou heeft ook een blog, deze vind je hier.

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...