Instagrammer we love: Pomme Peche Poire

geschreven door mara

Instagrammer we love: Pomme Peche Poire

De Instagrampagina van Alette, @pommepechepoire_nl, staat vol met prachtige kiekjes van haar interieur. We stelden haar vijf vragen, kijk mee!

Waar ben je het meest trots op?
Ik ben het meest trots op onze hal. De authentieke plavuizen en de oude trap geven een heel fijne sfeer. Altijd als ik de trap afloop, geniet ik ervan. Momenteel ben ik een plannetje aan het maken voor een wandrek (of iets dergelijks) waar de kinderen hun tekeningen en knutselwerkjes aan kunnen hangen. Zo fleurt de hal iets op en blijven de echte leefvertrekken rustig.Wat zijn je favoriete woonwinkels en -merken?
Als ik in de stad ben, ga ik altijd even bij Sissy-Boy kijken. De sfeer en de mooie spulletjes spreken we altijd erg aan en hierdoor krijg ik altijd weer nieuwe inspiratie. Ik heb niet echt één favoriet woonmerk, maar vind spullen van Muuto, Zuiver, House Doctor en Hay erg mooi.Wat vind jij onmisbaar in een interieur?
Oude meubels of woonaccessoires! Ik heb zelf een heleboel mooie spullen gevonden op rommelmarktjes, in een kringloopwinkel of gekregen van familie. De mix van oud en nieuw vind ik geweldig.Welk item in huis is je het meest dierbaar?
Ik heb een aantal kasten geërfd van mijn (over)grootouders. Deze kasten heb ik zelf opgeknapt en zijn mij ontzettend dierbaar. Die zal ik echt nooit wegdoen!Wat is jouw ultieme stijltip?
Berg af en toe wat accessoires op en wissel ze af. Zo wordt het niet te druk in huis en creëer je iedere keer weer nieuwe hoekjes.

Meer zien van BijMarie?

Binnenkijker: Pomme Peche Poire
Instagram: @pommepechpoire_nl

     
Follow us:
   
BlogSociety