Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Instagrammer we love: Binnen bij Buitenhuis
Instagrammer we love: Binnen bij Buitenhuis
geschreven door mara

Instagrammer we love: Binnen bij Buitenhuis



Karin van het Instagramaccount Binnen.bij.Buitenhuis heeft een prachtig wit, Scandinavisch interieur. In dit artikel kijken we binnen in haar huis én deelt ze haar stijladviezen met ons!

 
 
 
 
"Het meest trots ben ik op onze eigengemaakte keuken. Alleen het binnenwerk van de keuken en de apparatuur hebben wij gekocht bij een leverancier. De deurtjes, het aanrechtblad en de schouw… alles is door ons (lees: mijn man) met de hand gemaakt. In een nieuwe keuken vind ik niet de sfeer die ik zoek. In deze eigengemaakte keuken wel. Je moet niet te kritisch zijn, want geen kastdeur sluit haaks. Maar dit zorgt ervoor dat het huis leeft en uniek is."
 
 
 
 
 
 
 
 
"Een favoriet woonmerk of -winkel heb ik niet. Dat zijn er zoveel! Echte merken vind je niet in ons huis terug. Veel komt van Marktplaats of is zelf gemaakt. Ook houd ik van shoppen bij de kleine woonwinkeltjes die niet de massaproducten verkopen. Als het gaat om een grote winkel die favoriet van mij is, dan roep ik hard: Loods5. Een heerlijk dagje uit. Waarbij aan het eind van de dag mijn hoofd met ideeën en mijn auto met spullen gevuld is."
 
 
 
 
"Het hebben van voldoende opbergmogelijkheden vind ik onmisbaar in huis. Geen planken of hoeken vol met spullen die afgestoft moeten worden. Dat past niet bij mij. Een opgeruimd huis geeft mij een opgeruimd hoofd."
 
 
 
 
"Waardevolle en dure aankopen vind je niet in ons huis terug. Daarom heb ik geen item dat dierbaar voor mij is in de zin van ‘het mag nooit meer weg’. Alles is vervangbaar. Het item waar ik met het meeste liefde aan denk, is de grote bank in de woonkamer. Hoe heerlijk is het om eind van de dag daarop met alle kids te ploffen en gezellig koffie te drinken. Dat moment samen maakt voor mij deze bank speciaal."
 
 
 
 
"Mijn stijltip is om vast te houden aan één basis. In mijn geval is dat wit en Scandinavisch. Voeg daarbij een enkel item toe van een andere stijl of juist een andere kleur. Bijvoorbeeld een vintage kast of bureaustoel. Of een leuke zwarte moderne kaars. Juist die gekke keuze maakt je huis spannend."