Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Binnenkijken

Instagrammer we love: Dunsworld

geschreven door Mara
Instagrammer we love: Dunsworld

Dol op de botanisch stijl in interieur? Dan moét je dit interview met Instagrammer Dunsworld even lezen en bekijken. Haar huis staat vol planten en is een prachtige indoor jungle. Kijk mee!

Op welke plek in huis ben je het meest trots?
Het meest trots ben ik eigenlijk niet op één plek, maar op mijn gehele inrichting. Ik voel me dan ook op meerdere plekken erg fijn. Alles is met een low budget gegenereerd: tweedehands, veel zelfgemaakt en alles is wel zo'n beetje opgeknapt.

Wat is je favoriete woonwinkel en -merk?
Die heb ik niet, alleen mijn matras komt uit een winkel! Alles is gekocht op rommelmarkten, marktplaats en in de kringloop.

Zoals ik al vertelde bij de vraag hierboven; alles is low budget aangeschaft en het is uit nood geboren dat ik alles een persoonlijke touch geef. Dit doe ik door bijvoorbeeld het te verven, op te schuren, andere knoppen te plaatsen of het met textielverf te behandelen. Of gewoon helemáál zelf maken!

Wat vind je onmisbaar in een interieur?
Deze zal niemand die mij kent verbazen; PLANTEN! Ten eerste is het heel gezond om planten in huis te hebben voor de luchtzuivering. Het geeft een rustgevend gevoel. En ten tweede zijn het enorme sfeerbepalende items. Daar komt ook nog bij dat ik opgegroeid ben in de natuur, planten geven me dan ook een thuisgevoel.

Welk item in huis is je het meest dierbaar?
Dat is de oude houten gereedschapskist die ik als televisiekast gebruik. Deze is van mijn opa geweest, dus een familie erfstuk. Hij was timmerman en vroeger had je je eigen (grote!) kist. Hij heeft al alle kleuren gehad de laatste 20 jaar. Ik heb hem inmiddels weer afgekrabt tot de originele staat, zelfs de familienaam is weer zichtbaar.

Wat is jouw ultieme stijltip?
Style altijd met twee, hooguit drie, basiskleuren en gebruik die door de hele ruimte. Dat geeft rust en overzicht. Ik zou altijd natuur- en aardetinten nemen. Die zijn tijdloos en altijd te combineren. En.. zet planten in de ruimte!

Meer zien van Dunsworld?

Binnenkijker: dunsworld
Instagram: @dunsworld

Tuin

tuinieren voor beginners

geschreven door Gabrielle
tuinieren voor beginners

De lente is eindelijk in aantocht en dat betekent dat het tijd is om de handen uit de mouwen te steken en je groene vingers aan het werk te zetten! Of je nu een balkon, een kleine patio of een ruime achtertuin hebt, lentetuinieren biedt een kans om te genieten van de buitenlu...

meer...