Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Bloggers we love

Instagrammer we love: Fennat

geschreven door Mara
Instagrammer we love: Fennat

Het interieur van Fenna is om door een ringetje te halen. Wij stelden haar dan ook maar al te graag deze 5 vragen! Kijk mee!

Op welke plek in huis ben je het meest trots?
Op dit moment ben ik het meest trots op de nis in onze woonkamer. Er zaten eerst twee inbouwkasten, maar dat vond ik niet zo mooi. Daarbij namen de kasten veel ruimte in beslag, dus we hebben ze er uitgebroken en hebben nu een mooie nis!

We hebben er ons muziekhoekje van gemaakt; op marktplaats heb ik een oude werkbank gevonden, waar we nu de platenspeler op hebben staan. En de hangstoel maakt het helemaal af! Daar kunnen we lekker in lezen, of natuurlijk muziek luisteren.


Wat is je favoriete woonwinkel en -merk?
Ik heb eigenlijk geen favoriet woonmerk. Winkels die ik graag bezoek zijn Hardwerk x Fogeltje in Leeuwarden, Brocantiek de Linde in Haskerhorne en De Handelsfabriek in Tolbert. Zulke gave industriële/vintage spullen hebben ze daar!

Maar ik ben eigenlijk het meest blij met de spullen die ik op Marktplaats heb gevonden, zoals de werkbank die ik na wekenlang zoeken eindelijk heb gevonden voor een mooi prijsje.


Wat vind jij onmisbaar in een interieur?
Sinds ik planten aan ons interieur heb toegevoegd, kan ik me geen interieur meer voorstellen zonder planten!


Welk item in huis is je het meest dierbaar?
Dierbaar wil ik het niet noemen, maar er zijn wel een paar items die ik niet zomaar weg zou doen. De oude legerkist bijvoorbeeld, die ik op Marktplaats vond voor maar €12,50. De verkoper wou hem in de open haard gooien.. Lucky me!

Ook met de lamp boven onze eettafel en de eettafel zelf ben ik heel blij. De eettafel heeft mijn vriend gemaakt en ik ben erg blij mee.


Wat is jouw ultieme stijltip?
Ik denk dat het belangrijk is dat je doet wat je zelf leuk vindt. Ik bedenk vaak per hoekje hoe ik iets wil hebben en voer het daarna uit. Als het dan niet mooi is, kun je het altijd weer veranderen toch?!Meer zien van Fennat?

Binnenkijker: fennat
Instagram: @fennat

 
 
Verlichting

16x lampenkappen die je interieur meer sfeer geven

geschreven door Julia
16x lampenkappen die je interieur meer sfeer geven

Lampenkappen zijn echte sfeermakers. Ze zorgen voor indirect licht of diffuus licht, wat meer sfeer geeft dan direct licht. Indirect licht zie je bijvoorbeeld bij een lampenkap die aan de boven- en onderkant open is. Het licht schijnt aan beide kanten uit de kap op de wand en/of het plafond. Diff...

meer...