Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Bloggers we love

Instagrammer we love: The Home & The Kid

geschreven door Mara
Instagrammer we love: The Home & The Kid

Die kinderkamer! Die bank! Die prachtige tafel! Oooh wij zijn zo verliefd op het interieur van Anne Marie! Op haar Instagram plaatst ze onder de naam The Home & The Kid de mooiste foto's en wij konden niet wachten om haar de vijf welbekende vragen te stellen. Lees mee:

Op welke plek in huis ben je het meest trots?
Het meest trots.. Tsja, toch wel op de slaapzolder en op de kamer van Daks. Beide ruimtes vind ik gewoon erg cool! De kamer van Daks vind ik een feestje. Overal waar je kijkt staan leuke spulletjes of grappige details.

De zolder is gewoon een super fijne plek, helaas is het er vrij donker en is het lastig om er mooie foto's te maken waar de ruimte goed op uit komt. De hoge nok met spanten geeft een hotelsfeertje.

Wat is je favoriete woonwinkel en -merk?
Mijn favoriete woonwinkels zijn Loods5, Kwantum en het Goed. Die laatste is een super leuke en nette kringloopwinkel waar ik altijd leuke dingetjes spot.

Daarnaast ben ik echt fan van whkmp's OWN. Mooi, stoer en betaalbaar. Best handig met een sloopkogel als kind! ;-)

Wat vind jij onmisbaar in een interieur?
Een goede plofbank en een grote eettafel waar je lekker uren aan kunt hangen, eten, borrelen en kletsen.

Welk item is je het meest dierbaar?
Op dit moment heb ik niet veel écht dierbare items. Alles is hier 'gelukkig' vervangbaar. Dat vind ik wel een fijne gedachte: vind ik het niet meer leuk? Hoppa, weg ermee! Maarrr op het moment ben ik wel super blij met m'n stoere, betonnen tafel. Die blijft voorlopig!

Wat is jouw ultieme stijltip?
Trek een lijn! Kies een kleur of stijl die je vervolgens doorvoert in alles. Hou je van paars? Laat die kleur dan overal terugkomen. Zo creëer je een geheel.

Probeer daarnaast ook je persoonlijkheid te laten zien in je interieur, dan voel je je er meer thuis en gaat het makkelijker. Kortom, doe gewoon wat bij je past en wat jij leuk vindt. Smaken verschillen!

Meer zien van The Home & The Kid?

Binnenkijker: thehome_and_thekid
Instagram: @thehome.and.thekid

Tuin

Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

geschreven door Gabrielle
Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

Lente is de perfecte tijd om samen met je kinderen de tuin in te gaan en ze te laten zien dat tuinieren wel leuk kan zijn. Tuinieren met kinderen is niet alleen leuk en verrijkend, het is ook een geweldige manier om ze te leren over de natuur, verantwoordelijkheid en het bela...

meer...