Instagrammer we love: Home by Tara

geschreven door mara

Instagrammer we love: Home by Tara

Het interieur van Instagrammer Tara is een prachtige mix van grijstinten in Scandinavische stijl. Ik stelde haar vijf vragen, kijk mee!

Op welke plek in huis ben je het meest trots?
Het meest trots ben ik op het geheel van het huis. Ik denk dat het me goed gelukt is om een stijl door te voeren en het huis ruim en licht te houden. Ik heb niet een heel groot appartement, maar toch oogt het ruim en fris. Daarnaast is het hoekje van de bank wel mijn favoriete plekje.

Wat is je favoriete woonwinkel en -merk?
Mijn favoriete woonwinkel blijft toch wel Action. Daar haal ik de meeste spullen vandaan. Verder doe ik veel inspiratie op bij Kwantum, Xenos en Loods 5.

Wat vind jij onmisbaar in een interieur?
Onmisbaar vind ik eigenlijk dat het interieur als een geheel voelt. Wanneer het allemaal losstaande spullen zijn, oogt het al snel rommelig. Verder vind ik het belangrijk dat een huis licht en leefbaar is. Daarnaast vind ik lijstjes met motiverende teksten erg leuk.

Welk item in huis is je het meest dierbaar?
Het meest dierbaar is een foto van mij en mijn opa. Daarnaast heb ik een houten kast van mijn ouders die al een aantal keer is mee verhuisd. Momenteel staat die even in de berging, omdat ik twijfel of ik 'm wil gaan overschilderen.

Wat is jouw ultieme stijltip?
Houd het licht, persoonlijk, leefbaar en budgetvriendelijk. Mijn vrienden durfden in het begin nergens aan te komen, terwijl ik het juist belangrijk vind dat ze zo neer kunnen ploffen op de bank. Daarom kies ik liever voor goedkope accessoires die ik kan afwisselen en waarvan het ook niet erg is als het sneuvelt. Het moet niet te steriel en doordacht zijn.

Meer zien van Tara?

Binnenkijker: homebytara
Instagram: @homebytara

     
Follow us:
   
BlogSociety