Instagrammer we love: House no4

geschreven door mara

Instagrammer we love: House no4

Ooooh wij zijn zo verliefd op het huis van Anita! Op haar Instagrampagina @house.no.4 deelt ze de mooiste plaatjes van haar interieur en vandaag stellen wij haar de vijf welbekende vragen. Lees mee!

Op welke plek in huis ben je het meest trots?
Het meest trots ben ik op de hal/overloop boven. We hebben geen zolderverdieping dus het plafond is bijna vijf meter hoog. De grote dakramen zorgen voor veel daglicht en via de glazen vloeren komt er zelfs daglicht vanaf het dak de kelder in.

Wat is je favoriete woonwinkel en -merk?
House Doctor en HAY zijn mijn favoriete merken. Als ik in een winkel shop, is dat meestal bij Loods 5, zij hebben een mix van design en vintage die mij enorm trekt.

Veruit de meeste spullen koop ik echter via Marktplaats.nl. Altijd weer een verrassing wat je tegenkomt!

Wat vind jij onmisbaar in een interieur?
Planten! Een huis zonder groen voelt voor mij altijd zo kaal aan. Ik houd ervan om kleine binnentuintjes te creëren door meerdere planten bij elkaar te plaatsen. We hebben nu zo'n 24 planten en bomen in huis en dat zullen er nog wel meer worden in de komende jaren!

Welk item in huis is je het meest dierbaar?
De cognac leren poef in onze woonkamer. Ik kocht de poef bij Vintage Vedette in Breda. Best een eind rijden vanaf Alkmaar, maar het was het meer dan waard! Hij is op sommige plekken versleten en er laten wat naadjes los maar hij zit heerlijk en hij wordt er eigenlijk alleen maar mooier op. Onze kinderen zetten de poef vaak schuin tegen de bank aan, dan is het ook een prima glijbaan ;-)

Wat is jouw ultieme stijltip?
Zorg voor contrast in kleur én materiaal. Ik gebruik veel contrast om dingen die ik mooi vind, beter uit te laten komen en andere dingen juist te maskeren.

Vegen van vieze kinderhandjes op een witte muur bijvoorbeeld.. Naast een zwarte plantenpot of donkere muur vallen ze haast niet meer op!

Meer zien?

Binnenkijker: houseno4
Instagram: house.no.4

     
Follow us:
   
BlogSociety