Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Bloggers we love

Instagrammer we love: HuisGeluk

geschreven door Mara
Instagrammer we love: HuisGeluk

Het huis van interieuradviseur en stylist Jenny plaatst onder de naam @huisgeluk de mooiste interieurfoto's op haar Instagrampagina. Haar interieur is vrolijk, kleurrijk en fris. Kijk mee!

Op welk plekje in huis ben je het meest trots?
Het meest trots ben ik op onze sloophouten kasten. Deze hebben we op maat laten maken met planken uit onze oude school. Ik vind het leuk als de meubels in je interieur een verhaal hebben. Dat maakt het persoonlijk en uniek.




Wat is je favoriete woonwinkel en -merk?
Een winkel waar ik heel graag kom is SØSTRENE GRENE. Ik hou heel erg van de eenvoud van de Scandinavische stijl. Basic, maar wel met kleur. Ik heb niet één bepaald merk wat ik leuk vind, maar de producten van HAY en Muuto staan absoluut wel bovenaan mijn wishlist!

Wat vind jij onmisbaar in een interieur?
Persoonlijke spullen vind ik het allerbelangrijkste in een huis. Die karakteristieke hutkoffer van opa, een mooie kinderfoto of een zelfgemaakt kussen op de bank. Dat zijn de dingen waarmee je van jouw huis een thuis maakt.




Welk item is je het meest dierbaar?
De Trash Me lamp van &Tradition heb ik vorig jaar voor mijn verjaardag gekregen en zal ik nooit wegdoen. Ik blijf dit zo'n mooi tijdloos ontwerp vinden. Dat het van papierpulp is gemaakt en dus een duurzaam ontwerp is, maakt het voor mij extra waardevol.

Wat is jouw ultieme stijltip?
Ga nooit voor compromissen! Want dan ben je allebei niet tevreden met het interieur. Laat liever je man bijvoorbeeld de tafel uitkiezen en jij de stoelen. Een landelijke tafel met moderne designstoelen kan juist een mooi contrast opleveren. En als jullie er nog steeds niet uitkomen en al ruziënd de meubelboulevard uit lopen, schakel dan een interieurstylist in!














Meer zien van HuisGeluk?

Binnenkijker: huisgeluk
Website: huisgeluk.nl
Instagram: @huisgeluk

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...