Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Bloggers we love

Instagrammer we love: Huisje van Pien

geschreven door Mara
Instagrammer we love: Huisje van Pien

Instagrammer Huisje van Pien heeft inmiddels meer dan duizend volgers en dat is niet voor niks; haar interieur is om door een ringetje te halen! Ik stelde haar vijf vragen over interieur - kijk mee!

Op welke plek in huis ben je het meest trots?
Een paar weken geleden hebben we de muur bij de eethoek zwart geverfd. Alles komt nu zoveel mooier en stoerder uit, vooral de IXXI met twee skulls knalt er nu echt uit!

Wat is je favoriete woonwinkel en -merk?
Het liefst struin ik Marktplaats.nl af en ik bezoek graag rommelmarkten en kringloopwinkels. Zo vind je de meest unieke en goedkope items, die je dan naar eigen smaak kan aanpassen door bijvoorbeeld een likje verf. Maar ook ga ik graag naar Intratuin, Kwantum en Loods5 om spullen te kopen en om inspiratie op te doen.



Wat vind jij onmisbaar in een interieur?
Dat zijn toch wel echt planten. Een huis zonder groen kan echt niet vind ik. Ze geven zoveel meer toevoeging aan je interieur! Zij maken het echt gezellig in huis.

Welk item in je huis is je het meest dierbaar?
Dan komt als eerste in mij op.. onze katten! ;-) Dat zijn echt mijn meest dierbare bezittingen in huis. Want uiteindelijk hecht ik niet heel veel waarde aan spullen. Ik houd nogal van afwisseling en ben niet heel materialistisch ingesteld.

Maar als ik toch één item moet kiezen dat mij dierbaar is.. Dan is dat het huisnaambord van mijn opa en oma. Hun huis heette vroeger 'Het Brinkje'. Daar heb ik zoveel leuke herinneringen aan! Toen het huis een paar jaar geleden verkocht en gesloopt werd, heb ik het naambordje meegenomen en hier in de hal opgehangen.

Wat is jouw ultieme stijltip?
Mijn tip is om echt je eigen stijl te creëren in huis. Dus niet standaard "uit het boekje". Durf ook een beetje gekkigheid toe te voegen aan je interieur, dat maakt het grappiger en persoonlijker. En niet te vergeten: planten! Heel belangrijk! Of had ik dat al gezegd? ;-)

Meer zien van Huisje van Pien?

Binnenkijker: huisjevanpien
Instagram: @huisje_van_pien

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...