Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker Meld je aan met Facebook
Bloggers we love

Instagrammer we love: Hum66

geschreven door Mara
Instagrammer we love: Hum66

Op welke plek in je interieur ben je het meest trots?
Het meest trots ben ik op onze woonkamer! We zijn onlangs veranderd van een landelijke stijl naar een meer strakke en licht Scandinavische stijl.

Wat is je favoriete woonwinkel en -merk?
Ik heb niet één favoriete woonwinkel. Loods 5 en Hangar 20 vind ik echt leuk, zoveel verschillende stijlen! Het merk dat wij heel gaaf vinden is ZUIVER.

Wat vind jij onmisbaar in een interieur?
Onmisbaar in een interieur is voor mij goede verlichting. Ook kaarsjes en planten mogen niet ontbreken.

Welk item in je interieur is je het meest dierbaar?
Mijn meest dierbare item is toch wel het oude kastje dat ik al meer dan 25 jaar in mijn bezit heb. Ik heb het gekocht bij een oude man die wat spulletjes verkocht in zijn schuur. Ik heb het kastje een paar jaar geleden wit gemaakt en ik ben er nog altijd verliefd op!

Wat is jouw ultieme stijltip?
Houd het rustig, dan 'gebeurt' er meer!

Meer zien van Hum66?
Binnenkijker: hum66
Instagram: @hum66

 
 
Inspiratie

6x interieurs met smaragdgroene accenten

geschreven door Julia
6x interieurs met smaragdgroene accenten

Eén van de kleurtrends van 2021 is jewel tones, oftewel juweeltinten. Smaragdgroen is zo'n juweeltint en heeft zijn naam te danken aan de edelsteen 'smaragd'. Deze edelsteen heeft een prachtige heldergroene kleur. In deze blog laat ik je verschillende interieurs zien waarbij deze trendkleur is to...

meer...