Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  • Shop bij 200+ winkels en merken op één plek
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Bloggers we love

Instagrammer we love: Hum66

geschreven door Mara
Instagrammer we love: Hum66

Op welke plek in je interieur ben je het meest trots?
Het meest trots ben ik op onze woonkamer! We zijn onlangs veranderd van een landelijke stijl naar een meer strakke en licht Scandinavische stijl.

Wat is je favoriete woonwinkel en -merk?
Ik heb niet één favoriete woonwinkel. Loods 5 en Hangar 20 vind ik echt leuk, zoveel verschillende stijlen! Het merk dat wij heel gaaf vinden is ZUIVER.

Wat vind jij onmisbaar in een interieur?
Onmisbaar in een interieur is voor mij goede verlichting. Ook kaarsjes en planten mogen niet ontbreken.

Welk item in je interieur is je het meest dierbaar?
Mijn meest dierbare item is toch wel het oude kastje dat ik al meer dan 25 jaar in mijn bezit heb. Ik heb het gekocht bij een oude man die wat spulletjes verkocht in zijn schuur. Ik heb het kastje een paar jaar geleden wit gemaakt en ik ben er nog altijd verliefd op!

Wat is jouw ultieme stijltip?
Houd het rustig, dan 'gebeurt' er meer!

Meer zien van Hum66?
Binnenkijker: hum66
Instagram: @hum66

 
 
Koken & Tafelen

46x tafelaankleding voor het kerstontbijt

geschreven door Gaby
46x tafelaankleding voor het kerstontbijt

Eerlijk is eerlijk, deze tijd van het jaar staat gewoon veel in het teken van lekker eten. Het zorgt voor een moment om even echt samen te komen. Veel mensen maken van het kerstdiner een groot en chique spektakel, maar ook het kerstontbijt mag niet vergeten worden. Lekker in je pyjama aan tafel s...

meer...