Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Bloggers we love

Instagrammer we love: Hum66

geschreven door Mara
Instagrammer we love: Hum66

Op welke plek in je interieur ben je het meest trots?
Het meest trots ben ik op onze woonkamer! We zijn onlangs veranderd van een landelijke stijl naar een meer strakke en licht Scandinavische stijl.

Wat is je favoriete woonwinkel en -merk?
Ik heb niet één favoriete woonwinkel. Loods 5 en Hangar 20 vind ik echt leuk, zoveel verschillende stijlen! Het merk dat wij heel gaaf vinden is ZUIVER.

Wat vind jij onmisbaar in een interieur?
Onmisbaar in een interieur is voor mij goede verlichting. Ook kaarsjes en planten mogen niet ontbreken.

Welk item in je interieur is je het meest dierbaar?
Mijn meest dierbare item is toch wel het oude kastje dat ik al meer dan 25 jaar in mijn bezit heb. Ik heb het gekocht bij een oude man die wat spulletjes verkocht in zijn schuur. Ik heb het kastje een paar jaar geleden wit gemaakt en ik ben er nog altijd verliefd op!

Wat is jouw ultieme stijltip?
Houd het rustig, dan 'gebeurt' er meer!

Meer zien van Hum66?
Binnenkijker: hum66
Instagram: @hum66

 
 
Accessoires

Zo combineer je industriële salontafels met verschillende stijlen

geschreven door Julia
Zo combineer je industriële salontafels met verschillende stijlen

Industriële woonaccessoires zijn niet meer weg te denken uit de interieurwereld. Wil je graag industriële salontafels verwerken in je interieur, maar weet je niet hoe je ze kunt laten aansluiten bij jouw woonstijl? In deze blog vertel ik je hoe je ze kunt combineren met verschillende stijlen. Ik ...

meer...