Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Bloggers we love

Instagrammer we love: Hum66

geschreven door Mara
Instagrammer we love: Hum66

Op welke plek in je interieur ben je het meest trots?
Het meest trots ben ik op onze woonkamer! We zijn onlangs veranderd van een landelijke stijl naar een meer strakke en licht Scandinavische stijl.

Wat is je favoriete woonwinkel en -merk?
Ik heb niet één favoriete woonwinkel. Loods 5 en Hangar 20 vind ik echt leuk, zoveel verschillende stijlen! Het merk dat wij heel gaaf vinden is ZUIVER.

Wat vind jij onmisbaar in een interieur?
Onmisbaar in een interieur is voor mij goede verlichting. Ook kaarsjes en planten mogen niet ontbreken.

Welk item in je interieur is je het meest dierbaar?
Mijn meest dierbare item is toch wel het oude kastje dat ik al meer dan 25 jaar in mijn bezit heb. Ik heb het gekocht bij een oude man die wat spulletjes verkocht in zijn schuur. Ik heb het kastje een paar jaar geleden wit gemaakt en ik ben er nog altijd verliefd op!

Wat is jouw ultieme stijltip?
Houd het rustig, dan 'gebeurt' er meer!

Meer zien van Hum66?
Binnenkijker: hum66
Instagram: @hum66

 
 
Inspiratie

Natuurlijke materialen in huis

geschreven door Iboya
Natuurlijke materialen in huis

We zien steeds vaker natuurlijke materialen in het interieur. Dit komt onder andere doordat sommige stijlen steeds populairder worden, zoals de landelijke en bohemien woonstijl. Natuurlijke materialen in huis staan erg gezellig en warm. Je hebt veel verschillende soorten mater...

meer...