Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Bloggers we love

Instagrammer we love: Industrieelchique

geschreven door Mara
Instagrammer we love: Industrieelchique

Met ruim 9.000 volgers is het Instagramaccount @industrieelchique met recht succesvol te noemen. Ik stelde eigenaar Michèle vijf vragen!

Op welke plek in huis ben je het meest trots?
Ik ben het meest trots op de houten wand in de woonkamer. Deze muur zorgt voor sfeer, warmte en gezelligheid. Dit is voor ons de eyecatcher van het huis! Met deze hoek kan ik eenvoudig experimenteren met nieuwe accessoires, verandering staat namelijk wel centraal in mijn interieur.


Wat is je favoriete woonwinkel en -merk?
Mijn favoriete woonwinkel is Loods 5. Bijna alle merken onder één dak. Hier kun je mij meerdere keren per jaar vinden ;-)

Ik heb niet echt een favoriet merk. Ik shop graag online of struin op markten naar mooie vintage spullen. Ik kan mijn geluk niet op als ik een mooi accessoire op de kop heb getikt.

Wat vind jij onmisbaar in een interieur?
Planten mogen niet in een interieur ontbreken. In mijn huis vind je er dan ook veel, ik heb ongeveer 70 staan! Ook in de kamers van de kids vind je planten. Of je hier groene vingers voor nodig hebt? Absoluut niet! Planten vragen een klein beetje liefde en aandacht en dat is zo gegeven.


Welk item in huis is je het meest dierbaar?
De fotowand in de keuken is mij heel dierbaar. Wij hebben hier allerlei zwart/wit foto's hangen van onze ouders van vroeger, van onszelf toen we klein waren, van de kinderen en van dierbare momenten. Iedere keer dat je langsloopt, zie je weer iets nieuws. Het is eenvoudig zelf te maken en de foto's kun je ook zo weer vervangen.

Wat is jouw ultieme stijltip?
Zoek een stijl die het beste bij jou past. Voor mij is dat de combinatie van vintage, hout en planten. Uiteindelijk wil je allemaal thuiskomen in een huis dat gezelligheid, warmte en sfeer uitstraalt.

Praktisch is ook iets dat je niet wilt vergeten; het moet wel een huis zijn waarin je kunt leven. Wij hebben drie kinderen die een berg speelgoed hebben. Onze salontafels in de woonkamer fungeren daarom als opbergbak én speeltafel.









Meer zien van Industrieel Chique?

Binnenkijker: industrieelchique
Instagram: @industrieelchique

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...