Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Bloggers we love

Instagrammer we love: Jan10aa

geschreven door Mara
Instagrammer we love: Jan10aa

Op welke plek in huis ben je het meest trots?
Pfoe, wat een moeilijke vraag! Ik ben eigenlijk trots op de hele woning omdat we het, van de ruïne die het was,hebben opgebouwd tot ons huis zoals het nu is. De oude dokterswoning is grotendeels afgebrand in 2004 en de restanten van de woning hebben wij in 2006 gekocht.

We zijn eigenlijk nog niet eens klaar, want we zijn net met de verbouwing van de bijkeuken begonnen: Een prachtige ruimte aan de zijkant van de woning waar de brandsporen nog goed te zien waren. Ook deze ruimte krijgt nu eindelijk een tweede leven! ;-) Vind je het leuk om de bouwvorderingen te volgen? Je bent van harte welkom op mijn Instagramaccount: jan10aa

Wat is je favoriete woonwinkel en -merk?
Ik ben fan van de Scandinavische stijl. Niet alleen op woongebied, maar ook op het gebied van mode. Samen met mijn zusje heb ik een webshop in kinderkleding: Minipop.nl. Het is een webshop vol luxe kinderkleding van Scandinavische merken zoals MarMar Copenhagen, Gro Company en Wheat. Voor Minipop moeten we natuurlijk regelmatig op inkoop en als ik er dan toch ben, kan ik een rondje door de winkel van Hay of Illums Bolighus in Kopenhangen niet weerstaan. Dichter bij huis ga ik voor inspiratie graag naar Vos Interieur in Groningen.

Trouwens: als er lezeressen van HomeDeco zijn die graag een kijkje willen nemen in mijn webshop Minipop: met de code 'homedeco' krijgen jullie 15% korting op de nieuwe en op de basiscollectie.

Wat vind jij onmisbaar in een interieur?
Licht en ruimte! En, iets tastbaarder: een grote eettafel om lang aan te tafelen. Waar de kinderen kunnen knutselen en dat er naast de kinderen nog genoeg ruimte is om er bij te zitten met een kopje thee.

Welk item in je interieur is je het meest dierbaar?
De meest dierbare items zijn de dingen waar een verhaal achter zit. Een kast van een overleden vriendin, het bestek van mijn pake en beppe (grootouders), dingen die we tijdens vakanties kochten... Maar ook de stofzuiger is mij dierbaar, zonder dat apparaat én met vier kinderen is onze witte gietvloer al heel snel niet zo wit meer ;-)

Wat is jouw ultieme stijltip?
Veel wit, veel licht en veel van jezelf! Dat geeft rust en je raakt er nooit op uitgekeken. En als je, zoals wij, aan een grote verbouwing begint: neem de tijd! Leer het huis kennen, weet hoe het lichtinval is, wat de fijnste plekken zijn, et cetera. 'Slow verbouwen' is de beste tip die ik kan geven. Soms frustreert het dat we na tien jaar nóg niet klaar zijn met verbouwen, maar het behoedt ons ook van impulsieve en niet-duurzame keuzes.

Meer zien van Jan10aa?

Binnenkijker: jan10aa
Instagram: @jan10aa

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...