Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Bloggers we love

Instagrammer we love: Jellina Detmar

geschreven door Mara
Instagrammer we love: Jellina Detmar

Op welke plek in huis ben je het meest trots?
Wij zijn erg druk met het verbouwen van ons huis. Sinds maart 2017 wonen we hier en alles moet opgeknapt en vernieuwd worden.

De voorkamer/keuken en de achterkamer zijn net klaar. Er moeten nog een paar dingetjes afgewerkt worden, maar het zie er al prachtig uit! Ik ben heel trots op al deze ruimtes, dat we in zo'n korte tijd al zoiets moois hebben kunnen maken.

Wat is je favoriete woonwinkel en -merk?
Zeker weten Loods 5! Als we daar zijn nemen we ook echt de tijd om rond te kijken. We dan soms spulletjes mee naar huis, maar we doen hier vooral heel veel inspiratie op. Mijn man is heel handig en maakt veel zelf, dus we komen er vooral voor de ideeën.

We zijn beide ook gek op kringloopwinkels, Markplaats.nl en rommelmarkten. Van iets ouds kun je altijd iets nieuws maken!

Wat vind jij onmisbaar in een interieur?
Planten! Die horen echt bij ons stijl; een mix van industrieel, urban jungle en vintage. Ook de wereldkaart van hout (die mijn man zelf heeft gemaakt) vind ik onmisbaar in ons interieur. Doordat we veel reizen hebben gemaakt, is dit een fijne herinnering!

Welk item in je huis is je het meest dierbaar?
Diezelfde houten wereldkaart. Toen we dit huis kochten was dat het eerste waar ik aan dacht: waar gaat de houten wereldkaart hangen?!

Wat is jouw ultieme stijltip?
Mijn ultieme stijltip zijn planten. Als je mijn foto's bekijkt zegt dat wel al genoeg denk ik! Ik vind dat planten je huis warmte en sfeer geven. Gezelligheid en een fijn thuis gevoel vind ik erg belangrijk.

Meer zien van Jellina?

Binnenkijker: jellinadetmar
Instagram:@jellinadetmar

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...