Instagrammer we love: Liefwit

geschreven door mara

Instagrammer we love: Liefwit

Een geweldige Instagrampagina voor iedereen die van lichte interieurs houdt: @liefwit. Eigenaar Birte plaatst er de mooiste foto's van haar interieur en vandaag geeft ze antwoord op onze vijf welbekende vragen, kijk mee!

Op welke plek in huis ben je het meest trots?
Op het hoekje van de woonkamer ben ik het meest trots. Er staat hier een mix van oud en nieuw; onder andere een oude beschuitkist en LP's van onze ouders van vroeger. De platenspeler is wel nieuw, maar in een nieuwe jasje gestoken.

Ook hebben wij aan de voorzijde van onze woning een terras en aan de achterzijde een balkon. Eigenlijk ben ik op beide buitenplaatsjes trots en is het echt helemaal ons plekje geworden.Wat is je favoriete woonwinkel en -merk?
Een favoriet woonmerk heb ik niet echt, alhoewel ik Zusss vaak erg leuke dingen vind hebben, ook modeaccessoires. Keet Rotterdam vind ik een erg leuke winkel, zij hebben verschillende ondernemers onder één dak. Hierdoor kun je volop inspiratie op doen voor zowel wonen als kleding. Tevens kun je er heerlijk eten of wat drinken.

In Ridderkerk zit een woonwinkel genaamd Willemien en Corneel, zij verkopen ook heel veel leuke woonaccessoires die vaak wel in mijn smaak vallen. Alleen is deze winkel voor mij soms net iets te brocante.Wat vind jij onmisbaar in een interieur?
Een vloerkleed vind ik echt onmisbaar in een interieur. Persoonlijk vind ik dat een vloerkleed het geheel net even afmaakt. Een vloerkleed is vaak best bepalend voor je interieur dus let bij het aanschaffen van een vloerkleed op of deze wel in je interieur past. Je kunt een vloerkleed nog zo mooi vinden, maar als deze niet in de woning past qua stijl is dat natuurlijk erg jammer ten opzichte van je ruimte. Ook kun je met kleuren spelen door in de verschillende seizoenen een ander kleur vloerkleed te nemen en ook je kussens hierop aan te passen.Welk item is je het meest dierbaar?
Dat is toch wel onze trap die wij door Stairz traprenovatie hebben laten doen. Met de betonlook treden en de LED-verlichting hierin verwerkt is dit echt een eyecatcher in ons huis. Doordat er beneden geen deuren zijn,hebben wij altijd zicht op deze mooie trap. Als wij ooit zouden gaan verhuizen, zou ik dit toch wel heel erg gaan missen en ik denk dat het in een volgend huis ook weer zeker een wens zou zijn.Wat is jouw ultieme stijltip?
Houd een rustige basis. Als je weer eens wat wilt veranderen dan hoef je niet het hele huis op z'n kop te zetten, maar dan kun je gewoon de accessoires weer vervangen door wat anders neer te zetten.

Zo hebben wij op dit moment een rustige basis met roze tinten tussendoor, maar als het najaar nadert vervang ik het roze dan voor een andere kleur en ziet het er direct weer heel anders uit.

Ook haal ik vaak inspiratie van Pinterest, zowel voor binnen als buiten op mijn terras en balkon.Meer zien van Liefwit?

Binnenkijker: liefwit
Instagram: @liefwit

     
Follow us:
   
BlogSociety