Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Bloggers we love

Instagrammer we love: Lucienne Matsinger

geschreven door Mara
Instagrammer we love: Lucienne Matsinger

Lucienne is een groot liefhebber van een basic interieur: zwart, wit en grijs. Op haar Instagram vind je de mooiste foto's en wij zetten haar dan ook graag in de 'Instagrammer we love' - rubriek.

Op welke plek in huis ben je het meest trots?
Het plekje waar ik het meest trots op ben in huis is toch wel de woonkamer. Veel licht, natuurlijke materialen en ruimte. Ik houd ervan! Begin maart hebben wij de sleutels gekregen van ons nieuwbouwhuis en hebben we alles moeten uitzoeken vanaf tekeningen. Het is dan hopen dat het wordt zoals je in gedachte had, maar het is gelukkig enorm goed gelukt!

Ook heb ik een zwak voor onze slaapkamer. Hier hebben we gekozen voor veel rust: er staat vrij weinig in en alles is zwart/wit.

Wat is je favoriete woonwinkel en -merk?
Mijn favoriete woonwinkel is toch wel Loods 5. Ik vind het heerlijk om daar wat uurtjes rond te struinen. Alles is er zo leuk en ze gaan helemaal mee met de tijd. Tip: neem niet je vriend of man mee, zij houden er namelijk van om er zo snel mogelijk door heen te lopen ;-)

Mijn favoriete merk is zonder twijfel ZUSSS. Ik heb er eerlijk gezegd gewoon een verslaving voor. Basic, stoer en uniek; alles wat wij interieurliefhebbers nodig hebben, toch?! Roep het maar hier in huis en het halve huis stort in.. OEPS!

Wat vind jij onmisbaar in een interieur?
Een plekje waar je kunt relaxen is toch wel erg belangrijk. Wij hebben gekozen voor een hoekje waarin de HK Living hangstoel hangt met een heerlijk zacht dekentje erin. Ik vind het heerlijk om hier een boek of tijdschrift te lezen. Beetje heen en weer schommelen en je bent weer opgeladen.

Welk item in huis is je het mees dierbaar?
Echt dierbare spullen hebben wij (nog) niet, maar als ik dan toch moet kiezen is dat de IXXI die in het trapgat hangt. Hierin zijn foto's te zien van toen wij (Kees en ik) elkaar net kende. De liefde spat er af, haha! Wat ook leuk is, is dat deze foto's straks weer vervangen kunnen worden voor mooie vakantiefoto's of wat dan ook. Zo blijft het bijzonder en eigen.





Wat is jouw ultieme stijltip?
Wat ik een heel belangrijke vind: koop niet meteen in de eerste de beste winkel en koop ook vooral niet een set van meubels. Ga juist voor variatie, zo blijf het lekker speels en vooral helemaal jouw eigen stijltje.



Meer zien van Lucienne?

Instagram: @luciennematsinger

Tuin

Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

geschreven door Gabrielle
Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

Lente is de perfecte tijd om samen met je kinderen de tuin in te gaan en ze te laten zien dat tuinieren wel leuk kan zijn. Tuinieren met kinderen is niet alleen leuk en verrijkend, het is ook een geweldige manier om ze te leren over de natuur, verantwoordelijkheid en het bela...

meer...