Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Instagrammer we love: Manieke
Instagrammer we love: Manieke
geschreven door mara

Instagrammer we love: Manieke



Vandaag kijken we binnen in het interieur van Instagrammer Manieke.

Ze vertelt: "Ik ben Manieke Versluis, 30 jaar en sinds kort ben ik, samen met mijn vriend (en onze 2 honden), trotse eigenaar van ons nieuwe huis. Na 8 maanden verbouwen is eindelijk ons droomhuis klaar. In augustus vorig jaar kregen we de sleutel van een 18 jaar oude 2 onder 1 kapper, gelegen bij het water in Lelystad. De woning kon wel een opknapbeurt gebruiken! We sloopten alles er uit en begonnen helemaal from scratch.

Zo verbouwden we de garage om tot salon, kozen we voor een black on black keuken, maakten we boven van het ketelhok een inloopkast en ontwierpen & verbouwden we de badkamer zelf. We wonen er nu 1,5 maand en dat is echt genieten!"

 
 
 
 
"Onze badkamer was, net zoals de rest van het huis, wel aan een opknapbeurtje toe. Ondanks dat het huis maar 18 jaar oud is, leek de badkamer wel uit het jaar 0. We sloopten de hele badkamer er uit en samen met onze beste vriend ontwierpen en plaatsten we de badkamer zelf."
 
 
 
 
"Een wand in het midden, marmeren tegels, zwarte details en zelfs een zwarte wc! We zijn er ongelofelijk trots op!"
 
 
 
 
Een verrassend merk waar ik tijdens de verbouwing bij terecht kwam, is Bocchi. Zij verkopen mat zwarte toiletpotten. Betaalbaar en echt heel erg mooi!
 
 
 
 
Toen we de woning kochten had deze boven 3 slaapkamers, een badkamer en een ketelhok. Als je bij ons de trap op loopt kom je boven in de hal uit waar aan beide zijdes 2 ruimtes bevinden. Links de badkamer en een slaapkamer, rechts 2 slaapkamers. In het midden tussen de achterste slaapkamers zat een ketelhok. Een kleine ruimte waar je eventueel ook nog de wasmachine en de droger in kwijt zou kunnen. We besloten van het inpandige ketelhok een walk-in closet te maken. We wilden de inloopkast wel wat groter als hoe het ketelhok van origine was. Daar zou namelijk nooit onze kleding in gaan passen. Dus op de eerste dag dat we het huis hadden braken we meteen de wand tussen het ketelhok en de rechter slaapkamer uit. We verplaatste de muur wat naar achter, we pikte dus een stukje van de slaapkamer in. Van hardhout bouwde we ter plekke zelf het frame en plaatste er glas in. We kochten ladekasten, maakte stangen voor onze kleding en stylde het af met een mooie spiegel en een leuk velvet poefje. Een spannend project, nergens hadden we een voorbeeld. Net zoals de badkamer werkte we vanuit eigen ideeën. We verplaatsten er muren voor en bouwden een frame. Zou het worden zoals we in ons hoofd hadden en zo ja, is het dan naar je zin?? Nou dat is het zeker! Door de metamorfose van het ketelhok is onze walk-in closet een feit, dé eyecatcher van de bovenverdieping en ook een ruimte waar we ontzettend trots op zijn!
 
 
 
 
Een plek waar je heerlijk kunt ontbijten, lunchen of dineren vonden wij een absolute must in ons nieuwe huis. Daarom hebben wij, naast onze eettafel, gekozen voor een barretje in onze black on black keuken. Vanuit ons keukenraam hebben wij een prachtig wegkijken. ’s Morgens komt de zon er boven het water op. Love it!
 
 
 
 
Omdat de eettafel bij de keuken van eikenhout is leek het ons leuk om dat terug te laten komen in het barretje. Twee mooie leren barkkrukken er bij en daarmee is ons favoriete eetplekje in huis een feit.
 
 
 
 
Met de koop van deze woning kwam ook meteen mijn droom uit, een eigen salon áán huis! Als wimperstyliste had ik eigenlijk al vanaf het begin de wens om een eigen salon aan huis te hebben. In ons vorige huis was de salon in één van de slaapkamers. Dat wilde ik niet meer. Tijdens onze zoektocht naar een nieuw huis was het dus duidelijk dat we een huis zochten met een garage. En dat is gelukt! We verbouwde de garage om tot salon en daarmee kwam mijn droom uit. Met 1 stap sta ik op mijn werk. Zo fijn is dat! Een item die mij heel dierbaar is in huis heb ik eigenlijk nog niet. We hebben alles nieuw gekocht en ben met alles even blij. Maar dat mijn droom is uitgekomen, een eigen werkplek, ja dat is mij zeker dierbaar.
 
 
 
 
Wij houden niet zo van decoratieve items, daarin zijn wij erg minimalistisch. Maar een lampje, een mooie bos bloemen en vooral planten zijn items die we wel erg waarderen. We hebben een strak maar daardoor toch een sfeervol interieur. We zijn nogal gek van zwart en dat is te zien in onze inrichting.
+3 Producten  
 
 
 
Naast het runnen van een eigen salon, werk ik ook 2 dagen in de week voor Lijn M in Loods 5 Amersfoort. Loods 5 is niet alleen een leuke werkplek maar ook een bron van inspiratie. Ik zie de nieuwste trends voor bij komen en word omringd door mooie spullen. Voor ons nieuwe huis hebben we dan ook aardig wat bij Loods 5 gekocht. Ik kan mij ook geen leukere woonwinkel bedenken, en dat is niet alleen omdat ik er werk. Er is continu verandering in het aanbod en je hebt er meerdere woonstijlen onder één dak. Een favoriet woonmerk heb ik niet. Ik vind meerdere merken mooi. Zo hebben wij meubels in ons huis staan van Lijn M zelf, zoals de eettafel, de eetstoelen en de loungechair. En ben ik ook fan van de kranen van Hotbath en ben ik helemaal gek op het servies van Bitz.
+1 Producten  
 
 
 
Door het aanrecht aan de ene kant te plaatsen en de apparatenkast aan de andere kant kwam er achter in de keuken, bij het raam dus, aardig wat ruimte vrij. Dat bracht ons op het idee om daar een barretje te plaatsen. Ik wilde er een Parijs-achtig plekje creëren. Zo’n klein barretje waar je net met twee mensen aan kan zitten, gezellig bij het raam.
 
 
 
 
Onze basis zou je kunnen omschrijven als modern-design-minimalistisch, maar we proberen dus door middel van bepaalde eye-catchers toch een warm en sfeervol huis te creëren. Zo zijn onze grote planten daar een goed voorbeeld van. Door in een strakke ruimte grotere items te plaatsen, en met name planten, zorgen deze voor sfeer. Ik ben van mening dat je niet veel accessoires nodig hebt om toch een huiselijke sfeer te creëren. Less is more is een quote die goed bij ons interieur past.