Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Bloggers we love

Instagrammer we love: Mommylovesstyling

geschreven door Mara
Instagrammer we love: Mommylovesstyling

Op welke plek in huis ben je het meest trots?
De plek in huis waar ik het meest trots op ben, is onze eethoek. Voor de eettafel van Hay, de Loop stand, hebben we gespaard en uiteindelijk gekocht met zwart linoleum blad. Het werd ons afgeraden omdat het te 'donker' zou zijn. Inmiddels zijn we bijna vier jaar verder en heb ik nog steeds geen spijt van deze keuze.

De stoelen om de eettafel heen hebben we de laatste jaren ook bij elkaar verzameld. Ik ben gek op alle design klassiekers die aan onze eettafel mogen staan!

Het is dé plek in huis geworden waar we met elkaar eten, de kinderen hun huiswerk maken en we gezellig zitten met familie en vrienden.

Wat je favoriete woonwinkel en -merk?
Mijn favoriete woonwinkel in Sneek is Nio & Elva. Ik kan er altijd heerlijk rondkijken en het is altijd een feestje om binnen te stappen bij Elles en Maaike.

Mijn favoriete merken zijn Vitra en Iittala. De ontwerpen zijn tijdloos en vervelen nooit! Ons servies van Iittala, Teema, hebben we al 22 jaar en vind ik nog steeds prachtig. Natuurlijk sneuvelt er weleens iets, maar het mooie ervan is dat je altijd een bord los erbij kunt kopen.

Wat vind jij onmisbaar in een interieur?
Dat vind ik de persoonlijke touch. Bijvoorbeeld door middel van foto's, posters, souveniertjes of een vaas die uit de kringloop komt. Dingen die niet iedereen in zijn huis heeft. Daarnaast vind ik het ook belangrijk om een beetje humor terug te zien in huis. Een gek vaasje of bijvoorbeeld de poster die ik van Jenny O Jens heb. Gewoon ff met een knipoog.

Welk item is je het meest dierbaar?
Oeh, dat is een lastige. Ik ben gek op veel items in huis. Maar het meest dierbaar is dan toch wel de Tolomeo Lettura. Het eerste item dat we kregen van mijn ouders toen we gingen samenwonen (18 jaar geleden).

Wat is jouw ultieme stijltip?
Combineer er lekker op los! Niet alles hoeft té veel te kloppen en op elkaar afgestemd te zijn. (Ik ben allergisch voor een eettafel, salontafel en dressoir van hetzelfde hout)

Meer zien van Mommylovesstyling?

Binnenkijker: mommylovesstyling
Instagram: @mommylovesstyling

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...