Instagrammer we love: Petra Zegers

geschreven door mara

Instagrammer we love: Petra Zegers

Petra Zegers heeft ruim 14.000 volgers op Instagram en dat is ook niet zo gek: ze plaatst prachtige foto's van haar nog mooiere interieur! Het kleurenpalet bestaat uit zwart, bruin en wit met blauwe accessoires. Petra maakt gebruik van veel verschillende materialen, van een vachtje tot aan rotan en van metaal tot aan hout.

Ik stelde Petra vier vragen over haar interieur en haar favorieten. Kijk en lees mee!


Op welke plek in huis ben je het meest trots?
Ik ben het meest trots op de zithoek, ik vind dit een gezellige hoek waar we graag als familie bij elkaar zitten. Door de donkere muur, het vloerkleed en de vele kussens is het er lekker knus.Wat is je favoriete woonwinkel en -merk?
Mijn favoriete winkel is Loods 5. Iedere twee á drie weken ga ik er even heen om inspiratie op te doen. Het lukt me vrijwel nooit om er met lege handen weg te gaan. Ook vind ik It's Loft een geweldig leuke winkel. Verder doe ik regelmatig een rondje kringloop en kijk ik veel Marktplaats.

Wat vind jij onmisbaar in een interieur?
Onmisbaar in mijn interieur zijn kussens, plaids en vachten. Verslaafd is het juiste woord, haha!Wat is jouw ultieme stijltip?
Durf voor een groot gebaar te gaan! Dat kan bijvoorbeeld een grote IXXI of foto aan de muur zijn. Zorg er ook voor dat het niet te vol wordt. Heb je iets nieuws gekocht? Zet dan eerst iets anders weer weg. Mix oud met nieuw!

Meer zien van Petra?

Binnenkijker: petrazegers
Instagram: petrazegers

 

Onze favorieten:

 
Follow us:
   
BlogSociety