Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Bloggers we love

Instagrammer we love: Prachtig88

geschreven door Mara
Instagrammer we love: Prachtig88

Op welke plek in huis ben je het meest trots?
Poeh... Lastige eerste vraag! Ik ben trots op mijn hele huisje, maar als ik dan echt moet kiezen, dan ga ik toch voor de woonkamer. Dat is natuurlijk de plek waar ik de meeste tijd verblijf en dus de meeste aandacht aan besteed.

De grotere meubels, zoals de kasten en m'n bank, staan al een tijd op dezelfde plek, maar ik wissel regelmatig af met m'n kleine tafeltjes, kussens en andere accessoires. Ook gebruik ik vaak muurverf om m'n kastje en de bloempotten een ander kleurtje te geven. Deze kleine veranderingen kosten weinig moeite en kracht, (Ik woon alleen en heb een hekel aan hulp vragen ;-)) maar ze geven de ruimte direct een heel andere uitstraling.

Mijn keuken is het volgende project dat ik wil aanpakken. Een kleurtje of behang op de muur en waarschijnlijk de bovenkast inwisselen voor stoere planken. Zo blijft een mens lekker bezig! ;-)



Wat is je favoriete woonwinkel en -merk?
Dat is absoluut de kringloopwinkel met IKEA (de koopjeshoek!) op een goede tweede plaats. Regelmatig snuffel ik ook even bij de andere bekende namen, zoals Kwantum, Leenbakker en Xenos. Online shoppen is natuurlijk ook heerlijk, dus het zal je vast niet verbazen dat Marktplaats mijn favoriet is.

Een favoriet merk heb ik niet echt. Het servies van HK Living vind ik fantastisch door de kleuren. Ook vind ik de lampen van Van Tjalle en Jasper heel gaaf, door het model en de eenvoud van het materiaal. Ik kijk dus of een item mij aanspreekt, het merk maakt me niks uit.

Wat vind jij onmisbaar in een interieur?
Dat zijn drie dingen: planten, vloerkleden en kleur. Zonder deze drie zou ik mij mijn huis niet kunnen voorstellen. Ze zorgen wat mij betreft voor warmte en sfeer.

Welk item in huis is je het meest dierbaar?
Ik heb meerdere items die mij heel dierbaar zijn. Onder andere een oude metalen broodtrommel die van m'n ouders was. Hij stond daar in hun kelderkast en ik ben gewoon weer terug in het huis van m'n jeugd als ik het geluid van open- en dichtdoen van die broodtrommel hoor.. Die doe ik dus nooit weg!

Ook het kastje dat in mijn woonkamer staat, is een blijvertje. Het is oorspronkelijk van mijn grootouders en heeft ondertussen al zo'n vijf verschillende kleurtjes gehad. Door de dikke laag verf kan het deurtje amper meer open ;-)

Wat is jouw ultieme stylingtip?
Zorg voor een goede basis en verander met de kleine items. Een likje verf, andere kussentjes of iets nieuws aan de muur en je ruimte ziet er weer heel anders uit.

Voor die laatste verandering, iets nieuws aan de muur, heb ik nog een tip! (En nee, ik word er niet voor betaald ;-)) Probeer de klevende spijkers of schroeven van Tesa eens! Ideaal als je niet wil/mag boren, maar toch regelmatig wilt veranderen van muurdecoratie. Ze zijn er voor verschillende ondergronden en verschillende gewichten. En je kunt ze makkelijk weer verwijderen zonder dat je ondergrond beschadigd is. Ik vind ze geweldig!

Meer zien?

Binnenkijker: prachtig88
Instagram: @prachtig88

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...