Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Bloggers we love

Instagrammer we love: Stijl mijn Plek

geschreven door Mara
Instagrammer we love: Stijl mijn Plek

Op welke plek in huis ben je het meest trots?
Ik ben het meest trots op onze keuken. Dit omdat we 'm zelf bedacht en gemaakt hebben. De basis van de keuken is van IKEA, maar de frontjes hebben wij zelf gemaakt van oude wagonplanken.

De keuken is vrij klein, maar toch is het gelukt om 'm ruimtelijk te maken. De tegels in de keuken hebben we de tegels verticaal geplaatst om de keuken langer te laten lijken en we hebben gekozen voor zwarte voegen voor een stoerdere uitstraling.

Ook ben ik blij dat we de oude schouw hebben kunnen behouden. Verder is er in de keuken nog een stukje muur dat niet gestuukt is. Zo zijn de oude muren nog een beetje zichtbaar.

Wat is je favoriete woonwinkel en -merk?
Veel van onze meubels komen bij Eijerkamp vandaan. Ik heb daar veel uit de hoek van het merk Dutchbone gehaald, dit is dan ook mijn favoriete merk. Ik ga ook regelmatig naar kringloopwinkels om accessoires te shoppen.

Wat vind jij onmisbaar in een interieur?
Ik vind een eyecatcher onmisbaar! Dit kan een opvallende kleur op de muur zijn, maar ook een meubelstuk dat opvalt.

Welk item in huis is je het meest dierbaar?
Onze bank. Toen we de bank zagen staan waren we allebei op slag verliefd! Ons huis was toen nog lang niet af, dus daarom hadden we hem niet gelijk gekocht. Drie maanden daarna zijn we naar de winkel gegaan om hem te kopen, maar je zal altijd zien: toen was 'ie er niet meer. De winkel heeft ons toen geholpen om de bank alsnog voor ons te bestellen, echt heel erg fijn. Nog steeds als ik de bank zie, ben ik verliefd!

Wat is jouw ultieme stijltip?
Ik zou altijd een moodboard maken als je een huis koopt. We zijn met ons huis bij nul begonnen, dus konden echt vanaf het begin het huis inrichten. Ik heb toen voor mezelf een moodboard gemaakt en daar heb ik mij aan vast gehouden. Zo is het een mooi geheel gebleven zonder de eigen stijl kwijt te raken. Als ik nu het moodboard naast de foto's van het huis leg, klopt het helemaal!

Meer zien van Stijl Mijn Plek?

Binnenkijker: stijlmijnplek
Instagram: @stijlmijnplek

Tuin

Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

geschreven door Gabrielle
Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

Lente is de perfecte tijd om samen met je kinderen de tuin in te gaan en ze te laten zien dat tuinieren wel leuk kan zijn. Tuinieren met kinderen is niet alleen leuk en verrijkend, het is ook een geweldige manier om ze te leren over de natuur, verantwoordelijkheid en het bela...

meer...