Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Bloggers we love

Instagrammer we love: Thirzavdb

geschreven door Mara
Instagrammer we love: Thirzavdb

Thirza haar interieur kun je het beste omschrijven als: wit, zwart, planten en hier en daar wat goudkleurige accessoires. Een prachtige combinatie als je het ons vraagt!

Op welke plek in huis ben je het meest trots?
Ik denk op de woonkamer. Het is sinds de verbouwing eindelijk een geheel geworden, in plaats van een bij elkaar geraapt zooitje van verschillende stijlen en kleuren. Compromissen sluiten met manlief heeft voor dit resultaat gezorgd! :-) Hij liet mij mijn gang gaan. Ook ben ik trots op de "schouw", want die heeft Bas zelf gemaakt!



Wat is je favoriete woonwinkel en -merk?
Mijn favoriete merk is een makkie: HK Living! En woonwinkel.. Euh de laatste keer dat ik in echte winkel ben geweest is denk ik vier jaar geleden! Ik koop nu eigenlijk alles online. Maar als je naar Combitex, Nijhof, Loods5 of IKEA gaat, wil ik graag met je mee!

Wat vind jij onmisbaar in een interieur?
Persoonlijkheid, planten en/of bloemen en een vloerkleed!



Welk item is je het meest dierbaar?
Mijn kast met verhaaltjes. Super trots op mijn vader dat hij dit zelf heeft kunnen maken. Helaas is hij overleden en daarom is het nog dierbaarder geworden. Er liggen ook wat spulletjes van hem in.

Wat is jouw ultieme stijltip?
Jeetje.. lastig.. Ik doe ook maar wat haha! Maar ik denk dat het belangrijk is om het rustig te houden. Althans, dat werkt voor mij. Niet teveel tierelatijntjes. Maar hé, als je daar wel blij van wordt: gewoon lekker doen!



















Meer zien van Thirza?

Binnenkijker: Thirzavdb
Instagram: Thirzavdb

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...