Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Woonkamer

Zo maak je je zithoek superchique en meer aangekleed

geschreven door Mara
Zo maak je je zithoek superchique en meer aangekleed

Is je zithoek nog wat kaal en kan het wel een eyecatcher gebruiken? Ga voor een luxe fauteuil! Een fauteuil maakt de zithoek pas echt compleet. De ruimte wordt er knusser en meer aangekleed van.

Fauteuil Vicky
Deze week staat fauteuil "Vicky" van het luxe merk Kare Design in de DreamDeal. Deze fauteuil is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren en past daarom in elk interieur. Ben je fan van de Scandinavische stijl? Ga dan voor de stoel in grijs of wit. Op zoek naar iets opvallenders? Kies dan fluweel geel, roze of petrol. De keuze is aan jou! Bijna alle kleuren zijn verkrijgbaar in een fluwelen stof, wat je interieur extra chique maakt.

Shoppen!
De "Vicky" fauteuil kun je tijdelijk met een fijne korting shoppen: van €345,45, nu voor €329. Bestellen doe je gemakkelijk via HomeDeco!

 
 
 
Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...