Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Baby & Kind

Zo maak je de kinderkamer gemakkelijk leuker en speelser!

geschreven door Mara
Zo maak je de kinderkamer gemakkelijk leuker en speelser!

Vind je de kinderkamer nog wat saai of kaal, maar heb je niet heel veel tijd of een groot budget om 'm te veranderen? Dan is dit wellicht dé oplossing!

Het nieuwste merk op HomeDeco is namelijk Muurstickers4sale. Dit merk heeft allerlei originele muurstickers voor betaalbare prijsjes. Vanaf €24,95 heb je er al één in huis! Een simpele, budgetproof én leuke manier om de kinderkamer wat op te fleuren! Plak de sticker boven het bureau of bij het bed. De keuze is aan jou! De stickers kun je gemakkelijk en snel in een keer op de muur plakken. Heb je er toch een beetje moeite mee? Je krijgt ook een duidelijk plakinstructie bijgeleverd, zodat de sticker gegarandeerd mooi op de muur komt.

Ook handig om te weten: je verwijdert de muurstickers gemakkelijk van de muur, zonder sporen achter te laten. Zo kun je liefelijke, zoete muurstickers gemakkelijk laten vervangen door een stoerdere muursticker als je zoontje wat ouder wordt. ;-) Door de sticker met een föhn warm te maken, kun je 'm er gemakkelijk van af halen.

 
 
 
Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...