Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Kleine aanpassingen voor meer pit in je interieur

geschreven door Lynn
Kleine aanpassingen voor meer pit in je interieur

Zachte kleuren, meer licht in huis en vrolijke printjes staan centraal deze lente. Maar hoe zorg je ervoor dat het geheel niet saai wordt? Een beetje pit in je interieur moet je durven en geeft jouw interieur meer karakter. Met neon items, uitgesproken prints en statement meubels creëer je een pittig lentepalet die bij elk seizoen van het jaar past.

Overweeg kunst aan de muur

Een schilderij aan de muur is misschien niet het eerste waar je aan denkt. En het hoeft dan zeker geen dure van Gogh te zijn. Kies voor een moderne variant met veel kleur of grof textuur om een statement te creëren. Een muurcirkel geeft ook veel sfeer en brengt gelijk meer pit in je interieur.

schilderij-vrouw-velvet-bankBron: Huizemus via HomeDeco Binnenkijken




 

Felle accessoires

Om gelijk de muur een felle kleur te geven is echt iets voor een durfal. Maar met een kleine aanpassing in je accessoires kom je ook al heel ver. Ga voor het lente- zomerseizoen voor felle, bijna neon kleuren. Deze zijn weer helemaal terug van weggeweest. Combineer deze met lichte pastelkleuren of een nude interieur. Een gave holographic vaas, gedraaide kaarsen in een vrolijke kleur of een paar opvallende kussens.

neon-accessoires-wandkastBron: Irma_van_69 via HomeDeco Binnenkijken




 

Plak behang op de muur

Ook met behang kun je een lentepalet pit geven. Ga voor behang met een grove textuur of uitgesproken print. Wanneer je twee soorten behang wilt gebruiken is het fijn als deze matchen. Kies behang waar bijvoorbeeld alle twee goud in terugkomt. Zo kun je met een druk behang alsnog rust in de ruimte creëren.

behang-lente-bloemtjesBron: Tapetshow via HomeDeco Binnenkijken




 

Deuren en knoppen

Naar de deurhendels of de grepen aan de keukendeurtjes kijk je niet snel om. Maar wanneer je deze aanpast kan de ruimte er opeens heel anders uitzien. Ga in de keuken eens voor leren handgrepen of spuit de handgreep in een opvallende kleur. En zijn jouw deuren nou echt aan vernieuwing toe? Geef ze een lik verf of vervang de deur helemaal.

keuken-lerenhandgrepenBron: Mixed_by_moon via HomeDeco Binnenkijken




 

Durf te doen

Het leuke aan je interieur veranderen is dat je nooit wat fout kunt doen. Tuurlijk zal je er door de jaren heen wat missers tussen hebben, maar daar leer je alleen maar van. Laat al je dromen nou eens werkelijkheid worden en experimenteer met je inrichting. Durf die mooie kleur te gebruiken, plak een leuke print op de wand of maak je eigen kunst met een creatieve DIY. Denk out of the box en ga eens langs een kringloop- of vintage winkel om wat goedkope pareltjes op de kop te tikken.

hal-rode-muurBron: Marloes127 via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- Budget shopping: haal de lente in huis met deze items onder €30,-
- Hulp bij het kiezen van weerbestendige tuinstoelen
- 3 kleuren die niemand durft te gebruiken op de muur

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...