Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Kleine keuken? 12 handige items die je moet hebben

geschreven door Mara
Kleine keuken? 12 handige items die je moet hebben

Heb jij (helaas) ook een piepklein keukentje en weet je soms niet wat je met al die spullen moet doen? In dit artikel verzamel ik 12 items die handig en/of ruimtebesparend zijn.


Tip 1: hang het aan de muur
Heb je moeite om al je spullen kwijt te kunne? Gebruik de muren! Deze zijn normaal gesproken leeg en dat is eigenlijk best zonde, want je kunt het eindeloos gebruiken om spullen op te bergen. Monteer een aantal wandplankjes of kastjes aan de muur en voila: je kunt er al je kruiden en voorraadpotten op kwijt.

Boven het fornuis monteer je verder nog een aantal haakjes, zodat je daar al je lepels en dergelijke kwijt kunt. Dat scheelt weer ruimte in de kastjes!

Tip 2: investeer in mooie manden
Tegenwoordig zijn er zoveel leuke manden en kistjes te koop, dat het geen straf meer is om deze opbergers in het zicht te hebben. Zet ze in de hoek, bovenop je keukenkastjes of stapel ze op als kast.

Tip 3: gebruik multifunctionele spullen
Een snijplank dat je ook direct als dienblad kunt gebruiken, een 3-in-1 keukenmachine zodat je geen aparte blender of mixer hoeft te kopen, et cetera. Kies handige spullen die je voor meerdere doeleinden kunt gebruiken, zodat je met slechts één product al klaar bent!

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...