Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Koken & Tafelen

Leuke manieren om kruiden te organiseren

geschreven door Lynn
Leuke manieren om kruiden te organiseren

Als je net als veel mensen kruiden in je eten gebruikt, zul je in de loop der tijd best wat potjes verzameld hebben. Ze zullen waarschijnlijk allemaal door elkaar ergens in je keukenla verstopt zitten. Je wilt graag orde in deze chaos, maar waar moet je beginnen? Elk potje heeft weer een andere vorm en maat, en de een gebruik je veel vaker dan de ander. Hieronder geef ik je een paar leuke manieren hoe je jouw kruiden goed kunt opbergen. Shop de benodigdheden gelijk in deze blog! Zo wordt koken nog een stukje leuker.

- Kruidenrek: De meest voor de hand liggende optie is een kruidenrek aanschaffen. Je kunt ervoor kiezen om de originele potjes hier in te zitten of ga voor minimalistisch met allemaal dezelfde potjes.
- Opbergen in de keukenlade: Heb je niet genoeg ruimte hiervoor? Zoek een bak die precies in jouw la past. Koop dan een paar transparante potjes waar je met stickers de naam van de kruiden op kunt schrijven.
- Magneetstrip: Ook een leuke manier is om de potjes ‘zwevend’ aan de wand te hangen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een magneetstrip op de muur en je kruidenpotjes te plakken.

Sfeerbeelden: Hetboshuisje, Leeff_com,Zindoo via HomeDeco Binnenkijken

Een kruidenrek schept orde in de chaos!
Shop Kruidenrek »
Door elke kruiden in het zelfde potje te doen creëer je rust!
Shop Potjes »
 
 
 
Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...