Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Tuin

Maak je balkon of tuin nog gezelliger met een buiten vloerkleed

geschreven door Mara
Maak je balkon of tuin nog gezelliger met een buiten vloerkleed

Wil je graag je balkon of tuin nog wat gezelliger of mooier maken, maar weet je niet zo goed hoe? Een buitenvloerkleed kan de oplossing zijn! Dit is een simpele maar effectieve manier om het buiten net iets meer aan te kleden, en net zo'n fijne zithoek te creëren als dat je binnen hebt. Zet een mooie tuinbank of tuinstoelen neer, style het af met sierkussens en vergeet niet om mooie verlichting te kiezen, zoals een lichtsnoer met lampionnen of stijlvolle lantaarns.

Hieronder vind je mijn favoriete buitenvloerkleden. Je kunt ze allemaal direct shoppen, zodat je in een mum van tijd die gezellige tuin (of balkon) tevoorschijn hebt getoverd!

Tip: Een aantal buitenvloerkleden van Interior05 shop je nu tijdelijk met een fijne korting! Klik hier voor meer info over deze DreamDeal.

 

Jouw favoriet niet gevonden? Bekijk meer:

 
 
 
Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...