Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Woonkamer

Marineblauw is het nieuwe zwart

geschreven door Tessa
Marineblauw is het nieuwe zwart

Marineblauw: stijlvol & elegant
De kleur marineblauw in je interieur werd tijden lang geassocieerd met een typische kleur voor in een strandhuis. Maar inmiddels heeft de stijl zijn karakter ontwikkelt tot elegant, klassiek en ongelooflijk stijlvol. Het marineblauw staat mooi bij alles. Of je het nu toepast in kleine details of het groter aanpakt.

Flirten met marineblauw
De kleur leent zich perfect uit voor een mooi samenspel met andere blauw-tinten: marineblauw, nachtblauw, kobaltblauw, turkoois blauw, ijsblauw en hemelsblauw. Het zijn allemaal kleuren die prachtig met elkaar kunnen flirten zonder dat daar een botsing tussen ontstaat. Ben jij niet bang om met je interieur de aandacht te vragen? Combineer de marineblauwe kleur dan met oranje. Twee tegenovergestelde kleuren, de een koel en de ander warm. Of combineer het blauw met paars. Allebei koele kleuren en samen zeer elegant. Of ga voor de combinatie met groen en voeg zo exotische tinten toe.

Foto: My Scandinavian Home

 
 
 
Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...