Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

Meer kleur in je huis doe je zó

geschreven door Zuen
Meer kleur in je huis doe je zó

Het hebben van kleur binnenshuis zorgt snel voor de gewenste sfeer binnenshuis. Wanneer je meer kleur in je huis wil, kan het moeilijk zijn om te kiezen hoe jij dit wil doen. Er zijn natuurlijk heel veel mogelijkheden. In deze blog geven wij jou 5 manieren om zo (meer) kleur in je interieur te verwerken.

Verf

Deze vanzelfsprekende manier van het verwerken van kleur binnen je interieur, blijft toch dé manier om je huis snel kleurrijk te maken. Speel met verschillende kleuren verf op de muur. Ga bijvoorbeeld voor een grafisch kleurenpatroon op de muur. Hierdoor hoef je je muur niet gelijk helemaal te verven.

muur-met-verfBron: Kelly_olman via HomeDeco Binnenkijken

Bloemen

Kleurrijke bloemen kunnen een groot verschil maken in een kamer. Naast dat de kleur een frisse look geeft, is dit ook een gemakkelijke manier om snel kleur in je huis te brengen. Na ruim een week kan je het boeket vervangen, hierdoor kan je spelen met verschillende kleuren in je interieur. Weet je nou niet zo goed welke soort bloemen en kleuren goed bij elkaar gaan? Vraag aan de bloemist of zij jou kunnen helpen. Zo krijg je gegarandeerd een mooie bos.

bloemen-met-kleurBron: Liveloveinterior via HomeDeco Binnenkijken

Kunst

Kunst is misschien wel de mooiste en meest persoonlijke manier om kleur in je huis te brengen. Je kunt er zelf voor kiezen of je kunst aanschaft of zelf een kunstwerk voor aan de muur maakt. Wanneer je zelf kunst maakt, houd er dan rekening mee dat het lastig is om precies de kleur te krijgen die jij graag in huis terugziet. Kleuren kunnen al snel met elkaar botsen!

kleurrijke-kunstBron: Studiomusters via HomeDeco Binnenkijken

Accessories

Binnen een rustig interieur vallen kleine kleurdetails snel op. Dit is ook een leuke, makkelijke manier om kleur in je interieur te verwerken. Sierkussens, vazen of een gedraaide kaars: dit zijn voorbeelden van accessoires die makkelijk een kleurtje kunnen hebben. Kleur hoeft niet per se groot terug te komen. Het zit 'em in de details!

kamer-met-kleurBron: Meira_athome_ via HomeDeco Binnenkijken

Vloerkleed

Een vloerkleed kan snel een kamer kleurig maken. Zeker binnen een neutraal interieur zal een kleurrijk vloerkleed opvallen, maar niet overheersen. Een voordeel van kleurrijke vloerkleden: ze komen in vele verschillende vormen, kleuren en maten. Er is dus voor ieder wat wils.

kleurrijk-vloerkleedBron: Nicole-635 via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- Lekker vrolijk: een ode aan kleur in je interieur
- Binnenkijkers die niet bang zijn om kleur te gebruiken
- Zonder verf ook kleur in huis

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...