Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Koken & Tafelen

Met deze 5 decoratietips maak je jouw keuken helemaal af

geschreven door Julia
Met deze 5 decoratietips maak je jouw keuken helemaal af

Bij het decoreren van een huis, beginnen mensen vaak bij de woonkamer en slaapkamer. De woonkamer maak je gezellig met een vloerkleed, een aantal kussens en wat kleine accessoires. In de slaapkamer voeg je sfeer toe met een fijn plaid, de juiste verlichting en kunst aan de muur. Maar het deel van het huis dat vaak vergeten wordt als het gaat om styling, is de keuken. Een gemiste kans, want ook hier kan een hoop gedaan worden om het af te maken. Om je op weg te helpen bij het stylen van jouw keuken, heb ik hieronder vijf tips op een rij gezet.

1. Keukengerei

Is jouw keukengerei de moeite waard om te laten zien? Ga voor een mooie bak of vaas en zet ze hierin. Houten keukengerei staat prachtig bij een witte keuken, en metalen keukengerei staat mooi in een moderne keuken. Op deze manier heb je je keukengerei altijd bij de hand en het staat ook nog eens heel sfeervol.

keukengerei Bron: coveteur

2. Snijplanken

Heb je nog een lege plek over op het aanrecht? Het kan mooi zijn om hier je snijplanken neer te zetten. Vooral als deze van hout of marmer zijn. Als je snijplanken in verschillende hoogtes bij elkaar zet of snijplanken van verschillende materialen staat dit heel stylish.

snijplanken in keuken Bron: Jutarnji

3. Groen

Een vleugje groen doet wonderen in de keuken. Hou je van verse kruiden? Zet een potje met kruiden op het aanrecht en je keuken krijgt meteen een boost door de kleur. Ga bijvoorbeeld voor munt, rozemarijn of basilicum. Heb je geen ruimte op je aanrecht? In dat geval kun je de plantjes ook ophangen.

keuken met kruiden Bron: createandbarrel

4. Servies

Heb jij geen kastjes in de keuken, maar planken? Deze zijn ideaal om jouw servies op te showen. Kies een mooi kleurenpalet, zorg voor variatie in hoogte en breedte en zorg voor herhaling. Hierdoor wordt het niet rommelig en komt je servies echt tot zijn recht.

servies op planken Bron: finnishdesignshop

5. Dienblad

Liggen elke keer dezelfde spullen op je aanrecht omdat je deze altijd nodig hebt en vind je dit nogal rommelig? Daar is een hele simpele oplossing voor: leg een dienblad neer en zet daar de spulletjes op neer die je vaak gebruikt. Als je het zorgvuldig neerzet, ziet het er ook nog eens leuk uit.

marmeren dienblad keuken Bron: damernasvarld

Zie ook:
-Deze 3 veranderingen gaan we veel zien in keukens
-Shop the look: keuken met bakstenen muur en een turquoise touch
-20x de leukste cadeautjes voor de keuken onder €20

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...