Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Met deze 5 tips blijft je keuken clean!

geschreven door Demi
Met deze 5 tips blijft je keuken clean!

Heb jij een hekel aan schoonmaken? Of ben jij van jezelf gewoon enorm chaotisch en ligt de keuken binnen no-time overhoop? Lees dan deze simpele tips en voorkom die wekelijkse grote schoonmaak.

1. Koop een grote prullenbak

Een kleine of middelgrote prullenbak zit snel vol, waardoor volle vuilniszakken naast de prullenbak zich opstapelen. Muizen zijn gek op etensresten en voor je het weet ligt de keuken vol muizenvallen. Rennen naar de winkel dus! (Of kijk hieronder even naar het aanbod prullenbakken bij HomeDeco).


Bron: Decoholic

2. Check regelmatig de koelkast

Je kent het vast wel, een pakje kaas wat net even te lang in de koelkast heeft gelegen en door de hele keuken een nare geur achterlaat. Voorkom die nare geurtjes en check wekelijks even of er producten over datum zijn.


Bron: Homeyohmy

3. Maak schoon tijdens het koken

Tijdens het koken valt er wel eens een stukje ui uit de pan op de grond, meteen schoonmaken! Na het koken vergeet je dat kleine stukje ui en dat wil je niet. Daarnaast is het een kleine moeite om even die gebruikte snijplank af te wassen, zodat je later geen grote berg afwas hebt staan.


Bron: Architectureartdesigns

4. Vervang dagelijks je vaatdoekje

Een vaatdoekje kan na een dag al enorm veel bacteriën met zich meebrengen, die jij waarschijnlijk opnieuw over het aanrechtblad smeert.


Bron: Reno Guide

5. Vergeet de kraan niet!

Elke keer als jij je handen wast, zit je met je vuile handen aan de kraan. Zorg dus dat je meerdere keren per dag de kraan goed schoonmaakt.


Bron: My Domaine

Ontvang een gratis ontwerp voor een keuken op maat!

Wil jij ook zo’n mooie keuken? Laat je gegevens achter, onze gespecialiseerde partners nemen contact met je op voor een gratis en vrijblijvend advies en ontwerp!
 
Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoonnr.

Zie ook:
- 6 keukens met houten wandplanken
-Met deze tips heb jij altijd een opgeruimde keuken
-interieurs met een bar in de keuken

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...