Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Met deze planken maak je je eigen tafel of wandplank op maat!

geschreven door julia_

Met deze planken maak je je eigen tafel of wandplank op maat!

Ben je op zoek naar een tafel met specifieke afmetingen, maar is deze onvindbaar? Dan kan het een oplossing zijn om de tafel zelf te maken. Dit kun je doen met de planken van Steigerhoutpassie. Deze zijn op alle gewenste lengtes te bestellen tot 270 cm. Hieronder vind je de twee plankensoorten die wij aanbieden.

Natuurlijk kun je de planken ook gebruiken als wandplank. Handig als je de plank tussen twee muren wilt plaatsen en deze precies wilt laten aansluiten! Heb je liever plankendragers erbij? Dat kan. Hieronder vind je twee van de vele wandplanken met plankendragers die wij aanbieden. Ook deze zijn verkrijgbaar tot maximaal 270 cm lang.

Om nog even terug te komen op de tafels, je kunt er voor kiezen om de tafel volledig van hout te maken, maar kunt natuurlijk ook alleen voor een houten tafelblad gaan met bijvoorbeeld een stalen onderstel. Ook kun je ervoor kiezen de gehele tafel te verven, of bijvoorbeeld alleen de poten of het tafelblad. Zo kun je de tafel helemaal naar wens maken. Hieronder laat ik een aantal inspiratiebeelden zien met diverse opties.

Bron: jellinadetmar

Bron: huizevanhal

Bron: marielle25

Bron: michelle317

 

Onze favorieten: