Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Koken & Tafelen

Met deze planken maak je je eigen tafel of wandplank op maat!

geschreven door Julia
Met deze planken maak je je eigen tafel of wandplank op maat!

Ben je op zoek naar een tafel met specifieke afmetingen, maar is deze onvindbaar? Dan kan het een oplossing zijn om de tafel zelf te maken. Dit kun je doen met de planken van Steigerhoutpassie. Deze zijn op alle gewenste lengtes te bestellen tot 270 cm. Hieronder vind je de twee plankensoorten die wij aanbieden.

Natuurlijk kun je de planken ook gebruiken als wandplank. Handig als je de plank tussen twee muren wilt plaatsen en deze precies wilt laten aansluiten! Heb je liever plankendragers erbij? Dat kan. Hieronder vind je twee van de vele wandplanken met plankendragers die wij aanbieden. Ook deze zijn verkrijgbaar tot maximaal 270 cm lang.

Om nog even terug te komen op de tafels, je kunt er voor kiezen om de tafel volledig van hout te maken, maar kunt natuurlijk ook alleen voor een houten tafelblad gaan met bijvoorbeeld een stalen onderstel. Ook kun je ervoor kiezen de gehele tafel te verven, of bijvoorbeeld alleen de poten of het tafelblad. Zo kun je de tafel helemaal naar wens maken. Hieronder laat ik een aantal inspiratiebeelden zien met diverse opties.

Bron: jellinadetmar

Bron: huizevanhal

Bron: marielle25

Bron: michelle317

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...