Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Slaapkamer

Met deze planten in de slaapkamer slaap je veel beter

geschreven door Rosa
Met deze planten in de slaapkamer slaap je veel beter

Een goede nachtrust is enorm belangrijk! Helaas komen we hier niet altijd aan toe. Stress, angst of een druk bestaan zijn veelvoorkomende redenen dat je nachtrust niet altijd optimaal is. Daarom heb ik een lijstje gemaakt met kamerplanten die onmisbaar zijn in de slaapkamer.

Aloë Vera

Deze plant zorgt ervoor dat je beter slaapt doordat het een hele goede luchtzuiveraar is. De plant werkt vooral 's nachts, ideaal voor in de slaapkamer dus. Let er wel op dat deze plant in de vensterbank staat, hij is namelijk gek op direct zonlicht.

Jasmijn

Net als bij lavendel, draait het bij Jasmijn ook vooral om de geur die deze plant afgeeft. Het is een kalmerende geur die een positief effect hebben op je slaap. Doordat je erg rustig wordt van de geur, zul je minder bewegen en dus beter slapen.

Bron: Roomed

Lavendel

Deze plant staat bekend om z'n rustgevende geur. Perfect voor de slaapkamer dus! De geur van lavendel is rustgevend, stress verlagend en het verlaagd de bloeddruk. Alle ingrediënten voor een goede nachtrust.

Vrouwentongen

Vrouwentongen werken bijna hetzelfde als Aloë Vera. Deze plant zuivert vooral 's nachts de lucht. Hierdoor slaap je niet in een vochtige ruimte, maar juist in een lekker frisse!

Bron: Haarkon

Graslelie

De Graslelie wordt ook wel de spinnenplant genoemd. Deze plant is een van de 'supersterren', hij zuivert namelijk voor bijna 90% van de gevaarlijke stof formaldehyde uit de lucht.

Gardenia

De Gardenia zorgt ervoor dat je weer als een roosje slaapt èn snel in slaap valt. De Gardenia helpt tegen stress, angst en daardoor ook tegen slecht slapen.

Klimop

Ja je leest het goed, de klimop is dus niet alleen goed voor in de tuin. Je kan 'm makkelijk naar binnen halen want hij is erg goed voor je gezondheid en nachtrust. Zo helpt hij bij het bestrijden van allergieën en astma en kan het tot wel 94% van de lucht zuiveren. Dit betekent weer dat je beter slaapt, zéker als je last van je luchtwegen hebt. Bron: Good housekeeping

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...