Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Met deze tips decoreer jij je kast als een pro!

geschreven door Beau
Met deze tips decoreer jij je kast als een pro!

Een grote kast, heel leuk natuurlijk! Maar wat moet je er in kwijt? Òf het wordt zo kaal, òf het wordt juist een chaos. Met deze 6 tips ziet jouw kast er binnenkort uit, alsof het gestyled is door een pro!

Tip 1: boeken

Een boek kopen voor de kaft is natuurlijk geen zonde. Sommige koffietafel-boeken (vooral design en fashion boeken zijn favoriet) zijn zo mooi, ze verdienen het om als accessoire gebruikt te worden.

Tip 2: Hoge accentstukken

Zorg dat je hoogte hebt op elke plank. Planken die erg hoog zijn hebben hogere items nodig om ze op te vullen. Anders zal het eruit zien alsof er iets mist. Je zou opgestapelde objecten kunnen gebruiken, of boeken verticaal neerzetten.

Tip 3: Fotolijsten

Je moet het natuurlijk niet overdrijven, maar een paar is prachtig. Simpele fotolijsten die jouw "verhaal" vertellen zijn essentieel.

Tip 4: Groen

Je hebt geen volledige tuin nodig om iets op te vullen. Een paar (neppe) plantjes brengen al een hoop leven in je kast.

Tip 5: Producten naar interesse

Het is leuk om boeken met prachtige objecten, zoals unieke beeldhouwwerken, vazen of kristallen te combineren. Het breekt de hoogte, en maakt de kast wat speelser. Kristallen en stenen brengen een andere textuur in de ruimte, het wordt wat aardser en ziet er historisch uit naast de boeken.

Tip 6: Mooie kisten

Af en toe vind je zo'n geweldige, interessante kist. Niet alleen heel functioneel om dingen in te verstoppen, maar ze brengen ook een prachtige textuur toe om je kast meer diepte te geven.

Bron: ElleDecor

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...