Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Woonkamer

Met deze tips geef jij iets meer kleur aan je interieur

geschreven door Maartje
Met deze tips geef jij iets meer kleur aan je interieur

Allemaal basic kleuren in je interieur kan zeker mooi staan en dit zorgt voor rust en eenheid. Het kan alleen wel een beetje saai zijn. Door op een minimale manier toch wat kleuren toe te passen, die passen bij jouw kleurenpalet in huis, kan je toch jouw interieur een beetje opvrolijken.

kleurBron: interiorbyamb via HomeDeco Binnenkijken

Jouw kleurenpalet
Met een basic interieur heb je niet een heel lastig kleurenpalet en kan je er veel kanten mee op. Bij de kleuren als beige, zwart, wit en grijs passen ontzettend veel andere kleuren. Misschien heb je al een kleur in je hoofd die jij mooi vindt en graag in je interieur wilt. Je kan ervoor kiezen om alleen die kleur terug te laten komen, maar het mooiste is om 2 of 3 kleuren te kiezen die goed bij elkaar passen of in hetzelfde kleurenpalet vallen. Hierdoor voorkom je dat je gewoon wat kleuren bij elkaar gaat zoeken die uiteindelijk helemaal niet bij elkaar passen.

kleurBron: bijdebrouwers via HomeDeco Binnenkijken

Minimaal kleur toepassen
Als je van een basic interieur houdt wil je waarschijnlijk niet ineens overgaan naar ontzettend veel kleur. Met een paar kleine aanpassingen of toevoegingen kan jij toch een beetje kleur in je interieur krijgen. Door het gebruik van gekleurde accessoires kan jij de boel wat opfleuren. Vrolijk gekleurde kussens of waxinelichthouders. Wil je toevallig nog iets aan de muur hangen? Kies dan voor leuke posters in fotolijsten aan de muur of een mooi schilderij. Vervang één of meerdere lampenkap(pen). En nog een hele simpele manier om kleur toe te voegen zijn bloemen.

kleurBron: huisjeindrenthe via HomeDeco Binnenkijken

Wissel af en combineer
Doordat je kleur kan toevoegen op een manier waar geen grote veranderingen of aankopen voor nodig zijn, kan jij makkelijk afwisselen. Zo kun je regelmatig een compleet nieuw kleurenpalet in huis hebben zonder daar direct de hoofdprijs voor te betalen of langdurig in een verbouwing te zitten. Kies bijvoorbeeld in de zomer voor pastelkleurige sierkussens en ga in de winter juist voor wat diepere, donkere kleuren.

Zie ook:

- Stylingtip: tuinposters maken je tuin nog net iets mooier
- Natuurliefhebbers opgelet! Ga voor dit behang
- Deze 6 items zie je in ieder Scandinavisch interieur

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...