Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Woonkamer

Met deze tips heb jij binnen no-time een knus interieur

geschreven door Rosa
Met deze tips heb jij binnen no-time een knus interieur

Met de herfst in aantocht vinden we het toch wel weer heel fijn om het binnen wat knusser te maken. De kaarsjes kunnen 's avonds weer aangestoken worden en we kunnen weer zonder schaamte wegkruipen onder dat fijne plaid op de bank. Hoe je je huis echt knus maakt, blijkt soms wat lastiger te zijn dan in eerste instantie gedacht. Daarom heb ik wat tips opgesteld zodat jij binnen no-time een knus interieur hebt. Laat de herfst maar beginnen!

Maak een moodboard

Zijn jij en je partner het niet helemaal eens over de inrichting? Of vind jij het zelf lastig om een bepaalde stijl te creëren? Begin dan met het maken van een moodboard. Bij een knus interieur horen al gauw warme kleuren. Maar, welke warme kleur jij het mooiste vindt is voor iedereen anders. Welke (warme) kleuren vind jij mooi? Wat voor meubels en accessoires kunnen voor jou niet missen in een knus interieur? Door middel van een moodboard kom je al een heel eind.


Bron: inhuis_bij__linn88

Gebruik warme materialen

Als je voor een knus en warm interieur gaat, is het onhandig om voor alleen maar koele materialen te kiezen. Maak dus de afweging tussen koele en warme materialen. Maar, laat de warme materialen de boventoon voeren. Combineer bijvoorbeeld je koele gietvloer met een wollig vloerkleed. Vul je metalen pronkkast met warme items of kies voor meubels die uit verschillende materialen bestaan. Bijvoorbeeld een eettafel met een metalen onderstel en een houten blad.


Bron: jellinadetmar

Verlichting

Bij een knusse inrichting, is de verlichting essentieel. Sluit je bestaande verlichting aan op een dimmer. Kies ook voor verschillende lichtbronnen. Denk bijvoorbeeld aan tafellampjes, een hanglamp die uit verschillende lichtjes bestaat, een lichtsnoer en natuurlijk veel kaarsen.


Bron: sunvandermeer

Accessoires

Dit is misschien wel de leukste tip. Want, bij een knus interieur horen natuurlijk accessoires! Denk aan warme plaids voor over de bank. Kandelaars en waxinelichthouders om je mooiste kaarsen te presenteren. Sierkussens om de bank extra knus te maken. Poefs en vloerkussens om lekker bij de open haard te relaxen en de overige accessoires om je huis knus in te richten.


Bron: jellinadetmar

Zie ook:
- Binnenkijken bij een knus en rustiek landhuis
- Shop the look: knus, Scandinavisch interieur
- 16 lampjes & lichtjes die je interieur nog gezelliger maken

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...