Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Slaapkamer

Met deze tips kan jij je slaapkamer opnieuw stylen

geschreven door Maartje
Met deze tips kan jij je slaapkamer opnieuw stylen

Begint het te kriebelen om je hele slaapkamer opnieuw in te richten? In principe hoef je dit niet te doen. Het is namelijk zonde van het geld als je nog veel goede meubels hebt en het neemt natuurlijk ook wat tijd in beslag. Met een aantal kleine aanpassingen kan jij je slaapkamer een hele andere sfeer geven.

Kleur
Hiermee kan je waarschijnlijk de grootste verandering aanbrengen, maar het kost ook wat tijd. Je kan een muur schilderen, maar behang kan ook erg leuk zijn. Tegenwoordig is er veel mooi behang te koop en het behangen is ook een stuk makkelijk dan het voorheen was. De ene houdt van rust in de slaapkamer en de andere niet, dus wat voor kleur of behang je kiest is wat jijzelf prettig vind en wat past bij de rest van je interieur.

slaapkamer makeoverBron: Avenue lifestyle

Fotomuur
Een fotomuur, ook wel een gallery wall, kan je slaapkamer zeker opfleuren. Kies je mooiste en leukste foto's of prints uit en doe deze in een aantal leuke fotolijsten die passen bij de rest van je interieur. Het maakt het net iets speelser wanneer je kiest voor foto's en lijsten van verschillende formaten. Hang ze dan niet allemaal netjes in een rijtje op, maar een beetje door elkaar. Keuze blijft natuurlijk bij wat jij mooi vindt.

slaapkamer makeoverBron: Thehomestoriesnl

Beddengoed
Ander beddengoed kan ook veel verschil maken. Kies eens voor een kleurtje of juist voor wit als je meer rust wilt. Een plaid over je bed heen kan de boel ook een beetje opfleuren. Scoor wat leuke sierkussens erbij en je bed ziet er gelijk uit als nieuw.

Slaapkamer makeoverBron: @marjoleinbouhuijzen via HomeDeco Binnenkijken

Nachtkastje
Een nachtkastje is niet alleen handig, het is ook een meubel waar je heel veel mee kan doen qua decoreren. Ten eerste kan je je nachtkastje een hele andere sfeer geven door hem bijvoorbeeld een andere kleur te geven, kaal te schuren en/of andere knopjes erop te bevestigen. Ook functioneert een nachtkastje perfect om je favoriete woonaccessoires op kwijt te kunnen. Denk aan een lekkere geurkaars, een plantje en natuurlijk een lampje.

Slaapkamer makeoverBron: Thehomestoriesnl

Overige accessoires
Overige accessoires kunnen een hoop verschil maken om de boel een beetje op te fleuren. Hierbij kan je denken aan een mooie grote plant. Een plant staat niet alleen leuk, maar is ook goed voor een gezonde lucht in jouw slaapkamer. Een extra vloerlamp kan zorgen voor gezellige verlichting in de slaapkamer en geeft sfeer. Over verlichting gesproken, met sfeerverlichting kan je jouw slaapkamer meer warmte geven. Een lichtsnoer staat bijvoorbeeld heel leuk en gezellig.

slaapkamer makeoverBron: @livingstories via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
-Inspiratie: zwarte muur met textuur in de slaapkamer
-Zo decoreer je met roze zonder dat het tuttig wordt
-Klopt er iets niet in je slaapkamer? Deze 6 dingen kunnen de oorzaak zijn

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...