Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Met deze tips krijgt jouw trap een nieuwe look

geschreven door Beau
Met deze tips krijgt jouw trap een nieuwe look

Wij interieurliefhebbers zijn graag bezig met vernieuwing brengen in onze interieurs. Wekelijks zien wij iets wat we veranderen willen. En zo heb je dus ook de trap die we wel eens in een ander jasje zouden willen zien. Vind jij dat ook jouw trap vernieuwing kan gebruiken, maar wil je daar niet al te veel geld aan uitgeven? Maak dan gebruik van de volgende 4 tips:

Tip 1: Gebruik behang
Heb je nog wat rolletjes behang in de schuur liggen en zou je niet weten wat je ermee zou moeten doen? Een leuk alternatief om de trap mee te upgraden! Behang de stootplanken van de trap (niet de treden zelf, deze zullen beschadigen) met een leuk behangetje. Zo kun je een statement maken door bijvoorbeeld een gave bloemenprint te gebruiken, of maak het wat speelser door verschillende printjes te gebruiken.



Tip 2: Tegeltjes leggen
Wat je met behang kunt creëren, kan natuurlijk ook met tegeltjes. Kies je een grafische print, of ga je voor de Oosterse look? Het kan helemaal in de stijl die je zélf wilt.



Tip 3: Ga voor een frisse kleur
Ook alleen een fris kleurtje kan al een hoop vernieuwing met zich mee brengen. Ga voor een mooie mint-groen of kies dezelfde kleur als de muur om het rustig te houden. Ook met verf is het een leuk idee om alleen het stootbord te schilderen, hierdoor wordt het lekker speels. Kijk wel goed naar welke verf je hiervoor gebruikt, want wanneer deze niet geschikt is voor jouw trap, sta je een week later opnieuw met de kwast in je handen...



Tip 4: Een geschilderde loper
Hoe leuk is dit idee? Super origineel en ook nog eens easy om te maken! Teken de lijnen met potlood en tape deze vervolgens af, zo krijg je een rechte strook.



Bron: Roomed

Tuin

De 4 tuintrends van 2024

geschreven door Gabrielle
De 4 tuintrends van 2024

Natuurlijke tuinen bieden een prachtige setting waarin we onze buitenruimtes kunnen transformeren tot plekken van rust, schoonheid en expressie. In het jaar 2024 presenteren tuinontwerpers en liefhebbers breed aanbod aan inspirerende trends die elk een unieke benadering van t...

meer...