Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

Met deze tips lukt het jou ook om vanavond écht op tijd naar bed te gaan

geschreven door Rosa
Met deze tips lukt het jou ook om vanavond écht op tijd naar bed te gaan

De koude wintermaanden zijn de perfecte gelegenheid om lekker opt tijd onder de wol te kruipen. Door je slaapkamer zo te stylen met warme stoffen, warme kleuren en zachte accessoires gaat het je echt lukken om vanavond op tijd naar bed te gaan. Met deze tips maak je van je slaapkamer zo'n cozy plek, dat het een eitje wordt om op tijd naar bed te gaan en uitgerust wakker te worden.

Kies warme stoffen

Door je bed te bekleden met warme en rijke stoffen, ben je eerder geneigd om er op tijd in te duiken. Wees royaal met verschillende (sier)kussens, leg een heerlijk warm plaid over het voeteneinde en zorg natuurlijk dat je dekbedovertrek van een warme, zachte kwaliteit is.

Bron: Lindsay Marcella

Maak het knus met de juiste verlichting

Een van de allerbelangrijkste sfeermakers in je interieur is ongetwijfeld de verlichting. Het is dan helemaal in de slaapkamer belangrijk dat je de juiste verlichting kiest. Om ultiem te kunnen ontspannen, raden wij aan om zachte verlichting te kiezen. Fijne nachtlampjes, een mooie hanglamp en misschien wel een fijne lichtslinger om het geheel af te maken.

Bron: Shake my blog

Kies zachte kleuren

Het allerbelangrijkste van je slaapkamer is dat je hier lekker moet kunnen ontspannen. Dit gaat natuurlijk niet als je slaapkamer in felle kleuren is geschilderd. Kies dus in plaats van voor drukke kleuren, voor kleurtjes die wat zachter en rustgevender zijn. Denk hierbij aan pastelkleurtjes, aardetinten of gebroken wit. Hoe meer rust in de slaapkamer, hoe gemakkelijker het is om op tijd te gaan slapen.

Bron: Avenue lifestyle

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...