Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Accessoires

Met deze yogamusthaves ben jij binnen no time zen

geschreven door Marie-Louise
Met deze yogamusthaves ben jij binnen no time zen

Ontspanning vinden in de dagelijkse hectiek is geen broodje van de bakker. Een overvolle agenda, opeenstapelende deadlines en de consistente drang om up-to-date te blijven van alle dagelijkse berichten op social media. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het huishouden dat om aandacht schreeuwt. We hebben het maar wat druk met z'n allen en stress steekt ons regelmatig de kop op. Tijd om het hoofd leeg te maken en weer even helemaal zen te worden!

Toch is zen zijn niet voor iedereen hetzelfde. De een duikt de natuur in, de ander kookt een 6-gangendiner en weer een ander doet het in de vorm van, jawel: yoga! Yoga is anno 2021 een blijvende trend - wist je dat ruim een kwart van de Nederlanders regelmatig de yogamat erbij pakt en het een van de snelst groeiende sporten van Nederland is?!

Morgen is het Wereld Yoga Dag, hét moment dus om je yogamat erbij te pakken en eens even lekker te gaan rekken en strekken! Ben jij een yogaliefhebber of ben jij van plan er een te worden? Dan mogen deze yogamusthaves absoluut niet ontbreken aan jouw wishlist!

Bron sfeerfoto's: Pexels

 
 
 
Tuin

tuinieren voor beginners

geschreven door Gabrielle
tuinieren voor beginners

De lente is eindelijk in aantocht en dat betekent dat het tijd is om de handen uit de mouwen te steken en je groene vingers aan het werk te zetten! Of je nu een balkon, een kleine patio of een ruime achtertuin hebt, lentetuinieren biedt een kans om te genieten van de buitenlu...

meer...