Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Koopgids

Onmisbare spullen voor je nieuwe huis

geschreven door Lynn
Onmisbare spullen voor je nieuwe huis

Het moment is daar – je hebt de sleutels van je nieuwe huis in handen en een wereld van mogelijkheden strekt zich voor je uit. Of je nu voor het eerst op eigen benen staat of een nieuwe fase van je leven betreedt, het inrichten van je nieuwe huis is een spannende en creatieve onderneming. Maar voordat je begint met het kiezen van verfkleuren en decoratieve accenten, is er een lijst met essentiële spullen die je niet wilt vergeten.

In deze blog hebben we een aantal musthaves voor je op een rij gezet. Van praktische items zoals keukengerei en schoonmaakbenodigdheden tot budget decoraties die een gezellige en warme sfeer achterlaten. Laten we beginnen met het bouwen van een stevige basis, zodat je nieuwe huis al snel aanvoelt als een plek waar je echt kunt settelen.

Sfeerbeelden: Wonenbijiris, manieke,Huisjeinhaarlemstad via HomeDeco Binnenkijken

Opbergdozen kun je altijd wel gebruiken!
Shop Opbergdoos »
 
 
 
Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...