Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Trends

Ontdek de fluffy woonstijl

Ontdek de fluffy woonstijl

Nog nooit was een woonstijl zo knuffelbaar! Gezellig cocoonen doen we het allerbeste in het najaar. En bij deze (hobby) hoort natuurlijk een interieur met een vachtje. Plof lekker op de zachte teddy bank, houd je warm op een bouclé stoel en krijg nooit koude voeten met een hoogpolig vloerkleed. We omarmen zachte stoffen in ons huis en voegen en vleugje knuffelgehalte toe. Ga heerlijk genieten in jouw aaibare huis en doe met deze blog gelijk wat inspiratie op!

"Tip: met een paar aaibare kussens, zachte plaids en een faux fur poef kun je al een groot verschil maken met een klein budget. "

Fluffy trend

Zachte stoffen zoals velvet, teddy, bouclé zien we steeds maar weer terugkomen. Nu de koudere dagen zich laten zien hebben we dit ook echt nodig. Je zit er gegarandeerd zacht bij dit najaar met de fluffy trend. Deze woonstijl is met veel interieurs goed te combineren. Zachte items behoren al tot de landelijke, Scandinavische, Bohemian en retro woonstijl. Maar combineer het eens met een industrieel- of modern interieur voor een romantisch effect.

fauteuil-plaidBron: Liviza via HomeDeco Binnenkijken




 

romantische-accessoires-zachtBron: Liviza via HomeDeco Binnenkijken

Knuffel corner

Op een bank moet je kunnen neerploffen na een lange dag, op kunnen knuffelen de mensen van wie je houdt en af en toe gasten ontvangen. Maar wat de meeste mensen het belangrijkste vinden is dat hij lekker zit. Een elementenbank in een zachte stof is ideaal als knuffelcorner. Zet de elementen twee aan twee tegenover elkaar zonder been ruimte ertussen. Nu kun je hier ultiem chillen! Wanneer er gasten komen schuif je ze gewoon even uit elkaar.

elementenbank-woonkamerBron: Babette28 via HomeDeco Binnenkijken




 

bank-teddy-kussen-kaarsBron: Liviza via HomeDeco Binnenkijken

Warme verlichting

Om het geheel compleet te maken gebruiken we warme verlichting in huis. Je kunt het beste gaan voor een lamp met 2700 Kelvin. Wanneer er op een Ledlamp ‘warm wit’ staat is dit bijna altijd 2700K. Helemaal nu het vroeg donker is, maken warme lampen het geheel extra cozy.

warme-verlichting-keukenBron: Pakhuiswonen via HomeDeco Binnenkijken




 

Aaibare accessoires

Een lekker kleedje, fluffy kussens en een paar geurende kaarsen maken het geheel af. Wanneer je de fluffy woonstijl alleen in het najaar wilt toepassen, is het slim om te kiezen voor accessoires. Zodra het weer zomer wordt kun je deze opbergen en vervangen voor koelere stoffen.

aaibare-accessoires-woonkamerBron: Livin24 via HomeDeco Binnenkijken




 

Hoe pas je dit toe?

Deze woontrend is gelukkig heel makkelijk in eigen huis toe te passen. Deze woonstijl combineer je met de basis die je al hebt. Bedenk eerst welke hoeken in huis wel wat meer fluf kunnen gebruiken. Als je dat weet kun je gaan kijken naar meubels. Je kiest een of twee grotere basis meubels zoals een teddy bank, bouclé eetkamerstoelen of een velvet poef. Daarna ga je deze basis aanvullen met zachte accessoires. Dit kun je natuurlijk zo bont maken als je zelf wilt.

minimalistische-woonkamer-zacht-haardBron: Wonenbydjo via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- Shoppen: 20x de meest aaibare sierkussens
- Tip van Jet: Zo maak je jouw interieur herfst proof
- Binnenkijken bij huis in het groen

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...