Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Trends

Op onze wishlist: Tiny Miracles

geschreven door Demi
Op onze wishlist: Tiny Miracles

Via HomeDeco kun je al shoppen bij de grotere webshops als Wehkamp en VT wonen, maar wil je graag nieuwe merken ontdekken, unieke producten bekijken en rondsnuffelen bij de mooiste online boutiques? Dan zit je bij de Brand Boutiques helemaal goed! Sinds kort is er een nieuw merk beschikbaar in onze Brand Boutiques: Tiny Miracles. Geen doorsnee merk, maar een merk met een verhaal.

Story

Soms heeft een nare ervaring een goede wending op je leven. Dat gebeurde Laurien Meuter, de oprichter van Tiny Miracles Foundation. Na een heftig ongeluk heeft zij zes maanden moeten rehabiliteren en heeft ze besloten om van carrière te switchen. Haar carrière bij de bank heeft ze aan de kant gezet om een kleine community in Mumbai, India te helpen. Een stad waar ze al eerder verliefd op was geworden een paar jaar eerder. Ze heeft vervolgens Tiny Miracles Foundation opgericht om een groter verschil te maken.


Bron: Tiny Miracles


Vlak hierna heeft Pepe Heykoop, die net afgestudeerd was van de Eindhoven Design Academy, Lauren geholpen om de foundation uit te breiden naar een fabriek wat heeft gezorgd voor werkgelegenheid voor meer dan 100 Indiaanse vrouwen. Door het loon wat de vrouwen krijgen, zijn zij onafhankelijk geworden en dat heeft een hele community van 700 extreem arme mensen geholpen. Door het werk van Tiny Miracles wordt er onder andere gezorgd voor onderwijs, gezondheid en werkgelegenheid.

Producten

De producten zouden zichzelf moeten verkopen, vinden Laurien and Pepe, ondanks het mooie verhaal erachter. Mede door het mooie ontwerp, de vernieuwende materialen en de originaliteit. Het verhaal is een prachtige bonus, maar het bedrijf moet een commercieel oog houden om een succes te worden. En dat werkt.

Tiny Miracles ontwikkelt hoezen voor vazen en lampenkappen. Onze favorieten zie je hieronder! Ben je benieuwd naar de hele collectie? Klik dan hier!

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...